- 9,016
- 6,336
- 113
WC'ye de mi gidilmez Murat'ın..dSFero hayatta inanmam 100 TL ile oraya çıkacak adam yok yani kolay kolay bir yerde patlıyor Yani yine
WC'ye de mi gidilmez Murat'ın..dSFero hayatta inanmam 100 TL ile oraya çıkacak adam yok yani kolay kolay bir yerde patlıyor Yani yine
Yok ebesinin amı 10 kuruşla 1 milyon yaptım demin75 kuruş ile 2 k yptm az önce
Şimdi asıl soru şu ben 16 TL ile başladım diye 16 TL ile mi gelmiş oldum yoksa 20 ile mi başlamış oldumGeçen gün 16 bakiye vardı girdik betsona tek spinde 20 k attı sonrası gelir zaten yada gider
O değil de hermesbet big bass Mona Spin eklemiş 0'a 0 yineWC'ye de mi gidilmez Murat'ın..dS
al bak kardesm yalanmı söyluyoruzYok ebesinin amı 10 kuruşla 1 milyon yaptım demin
Sen maaş gülünü yatacak paranı bil,gerisi boş (Şimdi asıl soru şu ben 16 TL ile başladım diye 16 TL ile mi gelmiş oldum yoksa 20 ile mi başlamış oldum
mehdi gelse googlede 1milyon bakiyeli payfix bulsa inanmazmısın100 TL ile oraya çıkacağına inanmıyorum kralı gelse inandıramaz beni
Rol parası çıkmış diyorlar ))dDal bak kardesm yalanmı söyluyoruz
30 k aylık zarar 🤑🤑🤑al bak kardesm yalanmı söyluyoruz
Kapitalizmin en acıtan yani bu kimse kabullenmez ama gerçek bu... Öyle 100 200 klari geç onlar zaten cerezde 1 m 5 m kazanan adamlar gördük kumarda şimdi kod sayfasında sabahliyorlarYakında 100k dan etkinlik kovalamaya adlı konuda gelir mi 🤑🤑🤑
Eskiden sayfadan incele diyerek çok oynardık bu rakamlarla beee 😂😂 doğruysa bol sans
Bize niye ekleniyor bu ?O değil de hermesbet big bass Mona Spin eklemiş 0'a 0 yine
O hesaptaki 75 kuruş sagolsun 😀 gunduz yapalım uyarsaRol parası çıkmış diyorlar ))dD
Kumar oynuyarak zaten zarardasn😉30 k aylık zarar 🤑🤑🤑
Olmaz dost biz tezcanli insanlariz ya şimdi ya hiçO hesaptaki 75 kuruş sagolsun 😀 gunduz yapalım uyarsa
Dıgıdıkları bekliyorum smdi başlarsam duramam 🤣Olmaz dost biz tezcanli insanlariz ya şimdi ya hiç
Masajnasıl bir mesaj aga
Vallahi bilmiyorum ki hiç Yatırım yok mesaj gelmiş daha yeni gördüm O da sıfırladım zaten 50 kuruştan eklemişBize niye ekleniyor bu ?