- 9,016
- 6,336
- 113
Bı tutun almışım ferhatim hiç sorma,MK essek pokumu sarmislar ne,bogazlarim sistiSana da günaydın
Bı tutun almışım ferhatim hiç sorma,MK essek pokumu sarmislar ne,bogazlarim sistiSana da günaydın
Dost biz ne 500 k kar harcadık payfixin dili olsada konuşsa öyle oluyor iste izguven geliyor insana bir düşmem buradan da diyorsun cümle bitmeden para bitiyorYarın 100 TL oynamayi bırakır.10k 15k basar ..bu işler oyle..
Yüz TL ile oyjamata devam ederse ozaman bı anlamı olur onada kumar denmez zaten,bunu yaşatmaz adama
Paranın namına koyak,,yeterki senin canın sağolsun..cebimize girmeden gidiyir zaten..rakamdan ibaret oldu artık..Dost biz ne 500 k kar harcadık payfixin dili olsada konuşsa öyle oluyor iste izguven geliyor insana bir düşmem buradan da diyorsun cümle bitmeden para bitiyor
Bey amca bu sakın kafayla oynanaman gereken bir kumarmis yani bizim icin gerekli malzemeler (banka hesabında 1.0000000000000 m dolar para 5 yat 10 tane kat olması lazim ) böle kumarmis bu🔥🙄Bu nasıl kumarmis böyle ..
Göremedi payfix bu rakamları bol şans bir masaj gider gündüzkumar sakin kafayla sınırlarını bilerek oynarsan meslek olabilirEkli dosyayı görüntüle 619045
nasıl bir mesaj agaGöremedi payfix bu rakamları bol şans bir masaj gider gündüz
ciddmsn sen valla helal gercek diosunkumar sakin kafayla sınırlarını bilerek oynarsan meslek olabilirEkli dosyayı görüntüle 619045
Emin ol dünykumar sakin kafayla sınırlarını bilerek oynarsan meslek olabilirEkli dosyayı görüntüle 619045
dünyanın en serin kanlı hamlelerini de yapsan, sınırlarını AB biLE çizse kasa seni seçtiyse , öder, ocak yakmak istiyorsa tek bir kıvılcımıyla başlarkumar sakin kafayla sınırlarını bilerek oynarsan meslek olabilirEkli dosyayı görüntüle 619045
Vallahi helal olsun 100 TL ile bunu yaptıysankumar sakin kafayla sınırlarını bilerek oynarsan meslek olabilirEkli dosyayı görüntüle 619045
Dost kesene bereket de işe başladım ben çalışmak lazım akşama görüşürüz zengin olmuş olursun o saateParanın namına koyak,,yeterki senin canın sağolsun..cebimize girmeden gidiyir zaten..rakamdan ibaret oldu artık..
Çay demliyekmi..bı iki yüz buldum katliyak..
Bize bizden başkasının faydası yok..
Kral geldi inan sen100 TL ile oraya çıkacağına inanmıyorum kralı gelse inandıramaz beni
Fero hayatta inanmam 100 TL ile oraya çıkacak adam yok yani kolay kolay bir yerde patlıyor Yani yineKral geldi inan sen
KesinlikleEmin ol düny
dünyanın en serin kanlı hamlelerini de yapsan, sınırlarını AB biLE çizse kasa seni seçtiyse , öder, ocak yakmak istiyorsa tek bir kıvılcımıyla başlar
İşin gücün rast gitsin kardeşim..Real hayata bak..burası önemli değil..işinde muafiyetler dilerimDost kesene bereket de işe başladım ben çalışmak lazım akşama görüşürüz zengin olmuş olursun o saate
Geçen gün 16 bakiye vardı girdik betsona tek spinde 20 k attı sonrası gelir zaten yada giderFero hayatta inanmam 100 TL ile oraya çıkacak adam yok yani kolay kolay bir yerde patlıyor Yani yine
75 kuruş ile 2 k yptm az önce100 TL ile oraya çıkacağına inanmıyorum kralı gelse inandıramaz beni