- 2,985
- 1,572
- 113
Benim dediğim çocuk 10 dkda yaptı 🤣Ya 2 saate yapmis onu diyorum 2 saatte yapsin ne isterse vericem 🤣
Benim dediğim çocuk 10 dkda yaptı 🤣Ya 2 saate yapmis onu diyorum 2 saatte yapsin ne isterse vericem 🤣
Helal olsun valla kardeşim 100 TL yi 100 bin nasıl yaptın yakumar sakin kafayla sınırlarını bilerek oynarsan meslek olabilirEkli dosyayı görüntüle 619045
Bence kusurati dagitmalisin hayır işlersin kanka 🤣🤣kumar sakin kafayla sınırlarını bilerek oynarsan meslek olabilirEkli dosyayı görüntüle 619045
la hemen para dilenme adam kolpa yapmış hiç mi yorumlari okumuyosun 😃Bence kusurati dagitmalisin hayır işlersin kanka 🤣🤣
Ben 100 tl yı 3 günde 360K yaptım bir saatte kaybettim kumar böyle birşeykumar sakin kafayla sınırlarını bilerek oynarsan meslek olabilirEkli dosyayı görüntüle 619045
Bir öncelikle şunu söyleyim öyle dilenme falan hos olmuyor 2 ben zaten kusurati dağıt hayır islersin dedim istemiş olsam kusurati dağıt demek yerine bana ver derdim bence kardeşim sen boş yapma bak işine lütfenla hemen para dilenme adam kolpa yapmış hiç mi yorumlari okumuyosun 😃
hee olur olur, 30 dk lik cani var o paranin. 1M yapsan 200K basarsin bu sefer. Boyle meslegi seveyim benkumar sakin kafayla sınırlarını bilerek oynarsan meslek olabilirEkli dosyayı görüntüle 619045