Destek aktif miMert senin kinide gönderdim
Kardeşim papara çekmen lazımÇekim talebi reddedilen varmı benimki 2 kere reddedildi
Telefonunda tüm geçmişi sil öyle baglandım benAbı canlı destege bağlanan nasıl bağlanıo bırı yardım etsın sabahtan beri baglanamadım
513 çekim verdim iptal oldu şimdi 500 çekim verdim bekliyo hala 20 dakika oldu yaptırırlar miKardeşim papara çekmen lazım
Papara çekim mi verdin513 çekim verdim iptal oldu şimdi 500 çekim verdim bekliyo hala 20 dakika oldu yaptırırlar mi
Papara ile talep verdiysen yatırırlar513 çekim verdim iptal oldu şimdi 500 çekim verdim bekliyo hala 20 dakika oldu yaptırırlar mi
Gönderildi diyor ama hala 20 dakika dir yatmadıPapara ile talep verdiysen yatırırlar
Hala papara ya geçmediGönderildi diyor ama hala 20 dakika dir yatmadı
binlerce üyeye min 500 yollayan site senin benim afedersiniz kıçı kırık 200-300, max 1-2k lık yatırımlarımıza mı çökücek. bonus meselelerinden dolayı canlı destekten şu ara hiçbir bilgi alamayız kimseyi iplemiyorlar ama önümüzdeki günlerde ilgilenirler herkesleAlt yapıları belli degil arkadaşlar para yatirmayin bonusu alipta çekenler geri yatirmasin parasını çatır çatır yesin afiyetle bu sitede anormallik var bence
Bu ne hacıBeyler 100 dolar atıcam linkten üye olun kimlik falan hiç bişey istemiyor sonrada kendiniz link paylaşın burdan tiklasak bile destek olur üye olan linke tıklasin kaybetmek bişey yok 100 olan çeksin kaç kişiyi burda destek versek 1 günde burda hepimiz alırız
https://ref.moneyguru.co/umtbab
Bekliyorum desteginizi
Ulan orda site ismimi yaziyor ne malum baska bir arkadasin gonderdi 500 tl bu site adami site dolandirici uzak durubHemen suçlama dostum benim parayı 5 dakikada gönderdiler kaç kişi aldı dostum ödenir bekle
arkadaşın 500tl gönderirse söyler zaten 500tl borumuUlan orda site ismimi yaziyor ne malum baska bir arkadasin gonderdi 500 tl bu site adami site dolandirici uzak durub
.binlerce üyeye min 500 yollayan site senin benim afedersiniz kıçı kırık 200-300, max 1-2k lık yatırımlarımıza mı çökücek. bonus meselelerinden dolayı canlı destekten şu ara hiçbir bilgi alamayız kimseyi iplemiyorlar ama önümüzdeki günlerde ilgilenirler herkesle
bu siteye kuşkusu olana şaka mı yapıyorsun diye sormak gerekir. bu adamlar psikopatmı 1m belkide geçik parayı koşulsuz dağıtıp milletin 20-30k sını ödemesin. adamlar bets10 un holiganın yapmadığını yaptı. kimbilir kaç kişinin çektiği para kendisine ilaç gibi geldi. adamlar büyük bir alkışı hak etti.
sitenin bellliki bütçesi parası çok yüksek belki ileride bir numara sağlam sitelerden biri olacak 2-3 kişi gelmiş çekim yaptım ama yatırımım yapmam çöp site diyor yatırım yapma fikrinde olanlarıda korkutuyor. karşınızda deneme bonusu alıp çevrimini bitirip parayı yollamadan 100 liranıza çöken site yok
adam 500 çekmiş site tekin değil diyor çekmeseydin o zaman reis havadan 500 lira gelmiş aşık ol öyle site
Bugun oluyor mu acabatwitterda gördüm yeni 1k çekim yapan var keşke bize de ekleseler ama cok yogunluk olmuş aksayacak sanırım