- 31
- 2
- 8
Ben artık kestim umudu ya 2 gün öncesine kadar 3 bin bari yazıyordu değerlendirme diye . Şimdi sadece değerlendirme aşamasında yazıyor . 10 gün oldu benimde başvuralı
2 sinde basvuru yaptım iki gün önce de onaylandi.Su an çekimi gerçekleştirdimNe zaman başvuru yaptın ve nereden yaptin
35 lira kesmişler 2965 elinize geçecek miktar.Mesaj gelmeden para hesaba yatırılmiyor2 sinde basvuru yaptım iki gün önce de onaylandi.Su an çekimi gerçekleştirdim
Bu ziraat sorgulama.sayfasi neresi bi link atsan ya ben giriyorum değişik bir ekran çıkıyor4 gün önce ziraat bankasından 7500 talepte bulunmustum.Bugun oylesine bakayim kredi sorgulama sayfasina dedim kredi onaylanmis 5000 lira ama.Altta birkac sozlesme vardi onlari onayladim mail adresini girdim.Hesabiniza yarin sabah yatacak aktarim sonrasi sms ile bilgilendirileceksiniz diye yazi cikti.Okul 10 ay once bitti gecen sene 2 3 aylik staj doneminde sigortam vardi,okul bitti hicbir ise girmedim hatta askere gidip baslamsyi dusunuyodumda bu korona muhabbetine oda yalan oldu.Bi bankaya kredi karti borcum vardi ,yaklssik 1 ay oncede kredi karti basvurusunda bulunmustum ziraate o bile kabul olmamisti bu nasil onaylandi ilginc valla bide 4 gunde yani millet 1 nisandan beri bekliyormus
www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/basvurular/bireysel-kredi-basvurulari/ihtiyac-destek-kredisi-kullandirimBu ziraat sorgulama.sayfasi neresi bi link atsan ya ben giriyorum değişik bir ekran çıkıyor
Benide Vakıfbank aradi olumlu dedi mobil bankaciliga giriyom hala değerlendiriliyor yaziyo müşteri hizmetlerini aradım duzelcek diyo 3 gün oldu hala duzelmediBeyler benim kredi onaylandı bankaya gittim başvurumu yaptım fakat uygulamaya girip krediyi hesaba aktarmak istediğimde Kredi talebiniz mevcut bilgileriniz ile olumlu değerlendirilememiştir hatası alıyorum. Sorun nedir bilen var mı?
Abı banada ole dedı ama yatarmı acaba abiArkadaşım ziraatten onay aldi 5 dakika önce ondan çok ben sevindim 1k borcu vardı onu vericek ama para yarin yatacak diyor. Kullandirim talebi alindi yaziyor.
aynı durumBenide Vakıfbank aradi olumlu dedi mobil bankaciliga giriyom hala değerlendiriliyor yaziyo müşteri hizmetlerini aradım duzelcek diyo 3 gün oldu hala duzelmedi
Yarin gün içinde yatarmış kardeşim rahat ol ögrendik bi tanıdıktan bankaci ziraatte yarin gun icinde yatar gecede yatabilir dedi kullandırım talebi alindi yaziyorsa.Abı banada ole dedı ama yatarmı acaba abi
kanka ama arkadasın aktif burs almıy0ormuş ben aktif alıyom yatarmıYarin gün içinde yatarmış kardeşim rahat ol ögrendik bi tanıdıktan bankaci ziraatte yarin gun icinde yatar gecede yatabilir dedi kullandırım talebi alindi yaziyorsa.
O konuda hiç bilgim yok ama twitter kyk alanlara çikan var diye okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama umarım çıkar dostum.kanka ama arkadasın aktif burs almıy0ormuş ben aktif alıyom yatarmı