- 2,363
- 488
- 83
haftaya kredi sonuclndırmada patlama yasanacak
Var bizim dayı ya onaylandı 15,36Bugün onaylanan var mı?
Hangi bankaVar bizim dayı ya onaylandı 15,36
Ziraat hesabıda yok hiç calısmıslıgıda yok SSK yok ama 5 bin verdilerHangi banka
kredıyı alan ruhsal bır bosalma yaşıyorVar bizim dayı ya onaylandı 15,36
biz hala beklıyoruz nisan 1 den beri bundan sonra nisan birde basvurumu asla yapmamkredıyı alan ruhsal bır bosalma yaşıyor
Valla bende anlamadım bende 1 de basvurudum dayıya 13 de kendım basvurdum adama verdıler bız hhala beklıyozzzz Redde demıyorkıdelirmemek elde değil 5inde başvurup alan var 10unda başvurup dönülen var hata mı ettik 1inde başvurup bu ne aga neyi değerlendiriyon sen 14 gündür
1 nisan şakası yapacaklar 1 nisanda başvuranlara 20 k verecekler ondan bekletiyorlar şanslı bir kişiye geri ödemesiz 100 kbiz hala beklıyoruz nisan 1 den beri bundan sonra nisan birde basvurumu asla yapmam
1 nisan şakası yapacaklar 1 nisanda başvuranlara 20 k verecekler ondan bekletiyorlar şanslı bir kişiye geri ödemesiz 100 kbiz hala beklıyoruz nisan 1 den beri bundan sonra nisan birde basvurumu asla yapmam
1 nisanda basvuru yapanlara bu saatten sonra verse verseler KESER SAPI VERİRLER DAYI1 nisan şakası yapacaklar 1 nisanda başvuranlara 20 k verecekler ondan bekletiyorlar şanslı bir kişiye geri ödemesiz 100 k
bana pazar sms geldi vakıftan. mobil linki tıklayıp hesap oluşturdum.sonra ordan başvuru yaptım tekrar hemen geçti hesaba 3000.ertesi gün de telefonla arayıp onayımı aldılar.bloke kalktı ve kullandım.Beyler pazar gunu aranipta hIç sms le dönüşü sağlanan oldumu veya işlem.yapabilen arandiktan sonra işlem.yapabilen oldumu
Yani kredi notu daha iyi olanlara daha erken dönüş varmiş yuzde 80 oraninda. Bddk ve kgf hane geliri 5k nin altında olanlara verilen 41milyarlik bütçe bitene kadar kredi verin diye talimat vermiş.Beyler size şöyle bir bilgi vereyim. Ziraat Bankası emekli şube müdurü babama rica ettim bi arkadaşını aradı. Dediğini aynen aktarıyorum. Miktarı bankalar belirliyor çoğu kişiye 3bin veriliyor ve genelde öncelik kkb si yüksek kişilere öncelik tanınmış bu süreçte bununda sebebi kgf desteği miktara göre %80 ve %85 miş bankalarda bu %10 %15 lik zarar ile en kötü çıkmak istedikleri için işlemler uzamış. Kgf %100 destek vereymiş bankalar otomatik onaylarmış sebep bankaların bu zarar oranı nı düşündükleri için başvuru sırasına göre değil genel olarak kkb si yüksek olanlara öncelik tanımıyorlarmış tekrar yazıyorum Genel olarak yani tamamı değil
zaten genel işleyısın bu sekılde oldugu bellı ,kkb si yuksek olanlar aynı gun yada ertesı gun onay alıyorBeyler size şöyle bir bilgi vereyim. Ziraat Bankası emekli şube müdurü babama rica ettim bi arkadaşını aradı. Dediğini aynen aktarıyorum. Miktarı bankalar belirliyor çoğu kişiye 3bin veriliyor ve genelde öncelik kkb si yüksek kişilere öncelik tanınmış bu süreçte bununda sebebi kgf desteği miktara göre %80 ve %85 miş bankalarda bu %10 %15 lik zarar ile en kötü çıkmak istedikleri için işlemler uzamış. Kgf %100 destek vereymiş bankalar otomatik onaylarmış sebep bankaların bu zarar oranı nı düşündükleri için başvuru sırasına göre değil genel olarak kkb si yüksek olanlara öncelik tanımıyorlarmış tekrar yazıyorum Genel olarak yani tamamı değil
eee peki bu icralık olanlar felan nsl aldılar puanı ekside olanlarBeyler size şöyle bir bilgi vereyim. Ziraat Bankası emekli şube müdurü babama rica ettim bi arkadaşını aradı. Dediğini aynen aktarıyorum. Miktarı bankalar belirliyor çoğu kişiye 3bin veriliyor ve genelde öncelik kkb si yüksek kişilere öncelik tanınmış bu süreçte bununda sebebi kgf desteği miktara göre %80 ve %85 miş bankalarda bu %10 %15 lik zarar ile en kötü çıkmak istedikleri için işlemler uzamış. Kgf %100 destek vereymiş bankalar otomatik onaylarmış sebep bankaların bu zarar oranı nı düşündükleri için başvuru sırasına göre değil genel olarak kkb si yüksek olanlara öncelik tanımıyorlarmış tekrar yazıyorum Genel olarak yani tamamı değil
Hocam genel olarak diyorum zaten 10 kisiden 7 si kkbsi yuksek diye aldi 3 dusuk diye. Genelde sona kalanlar kkbsi düşük veya 0 olanlar sebebide başvurular devam ediyor ve kkbsi yüksek adam başvurdu mu banka daha az zarar ederim diye seni riskli gördüğü için ona öncelik tanıyor. Sana alamiyacaksin demiyorum sadece uzun sürebilireee peki bu icralık olanlar felan nsl aldılar puanı ekside olanlar