- 2,864
- 2,435
- 113
Yukarda arkadaş paylaşmış bende bir girm bakim dedim onay gelmiş. Ama gündüz baktığımda onay gelmemişti
Ben ve eminim bir cok kisi gunde 20 kere kontrol ediyoruz Sizde isi sansa birakmayin.Kredi işlemi adımlarını 10 gün içerisinde tamamlamazsanız krediniz geçersiz olacaktır diyor. Bu çok saçma belkide onaylanıp mesaj gelmeyen cok insan var o sırada
Bir kac sayfa oncelerde videolar vardi. Telefonla ogreniliyormus galiba.Vakifbank kredi sonucunu nasıl öğrenecez ya hesap yok
Ziraat hesabin varsa gecer. Ziraatten onay alip kullanmayan yoktu galiba takip ettigim kadariyla.ZIRAATTEN YARIN SABAH HESAP A GECECEKTIR DIYOR GEÇER MI BEYLER
Sagolasin burakBir kac sayfa oncelerde videolar vardi. Telefonla ogreniliyormus galiba.
Edit: 39. Sayfada video var.
icrası bankadan ödeyemediği bir ürünle alakası yoksa alır kardeşim...normal icralar senin kredi puanını etkilemiyor...1 nisandan beri beklemedeyim ilginc olan arkadasim 10 nizan basvurdu acik icrasi var aldi parayi
Olmuyor bildiğimVakıfbank kredisi onaylanan arkadaşlar atm den kullanım oluyor mu?
Hayır hesap yoksa şubeye ben öyle aldımVakıfbank kredisi onaylanan arkadaşlar atm den kullanım oluyor mu?
daha banada bi cvp gelmediOlmuyor bildiğim
ben o sisteme güvenmiyorum kardeşim en sağlıklısı ziraat vakıfbankın ne yaptığı belli değil keşge oraya başvurmasaydın.Valla ben dün aramıştım Vakıfbank i arkadasin videodaki yüklediği adımları takip ederek sormuştum kredi sonucunu telesekreter olumsuz demişti az önce bı tekrar başvurun dedim bakalım başvuruyu alacak mı yoksa değerlendirmede kredi mı var diye yazacak diye başvuruyu kabul etti demek ki olumsuz dediği doğruymuş yeniden başvurmuş oldum herhalde bu krediyi alamayan o talihsizlerden biri ben olacak yavaş yavaş belli olmaya basladi