Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 10000 TL'lik Kredi

mehmetmyk

01 MYK 01
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,864
2,435
113
Yukarda arkadaş paylaşmış bende bir girm bakim dedim onay gelmiş. Ama gündüz baktığımda onay gelmemişti

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,355
5,550
113
Bende kontrol edeyim diyecem de 4 kere denedim onay sms i gelmiyor :) Herhalde onay verip surpriz yapacaklar. Gerci bana cikmasi mumkun degil.

superben

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
575
87
28
Kredi işlemi adımlarını 10 gün içerisinde tamamlamazsanız krediniz geçersiz olacaktır diyor. Bu çok saçma belkide onaylanıp mesaj gelmeyen cok insan var o sırada

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,355
5,550
113
Kredi işlemi adımlarını 10 gün içerisinde tamamlamazsanız krediniz geçersiz olacaktır diyor. Bu çok saçma belkide onaylanıp mesaj gelmeyen cok insan var o sırada
Ben ve eminim bir cok kisi gunde 20 kere kontrol ediyoruz :) Sizde isi sansa birakmayin.

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,355
5,550
113
Bana da degerlendirme de diyor hala. Neyse ben bekarim zaten. Calisiyorum da. Borcum da var ama acliktan olmem. İlla yiyecek kuru bi ekmek icecek bi sigara izmariti bulurum. Öncelikle su calismayan, coluk cocuk sahibi insanlara ciksin.

Ysysysys11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,578
285
83
Vakifbank kredi sonucunu nasıl öğrenecez ya hesap yok

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,355
5,550
113
ZIRAATTEN YARIN SABAH HESAP A GECECEKTIR DIYOR GEÇER MI BEYLER
Ziraat hesabin varsa gecer. Ziraatten onay alip kullanmayan yoktu galiba takip ettigim kadariyla.

Edit: musteri degilseniz bilmiyorum.
Atm ye kredi kullan menusu gelmis galiba. Ordan deneyin bence

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,456
7,990
113
Vakifdan cevap bekleyenler lütfen telesekreteri dikkate almayan sistemler çökmüş

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Valla ben dün aramıştım Vakıfbank i arkadasin videodaki yüklediği adımları takip ederek sormuştum kredi sonucunu telesekreter olumsuz demişti az önce bı tekrar başvurun dedim bakalım başvuruyu alacak mı yoksa değerlendirmede kredi mı var diye yazacak diye başvuruyu kabul etti demek ki olumsuz dediği doğruymuş yeniden başvurmuş oldum herhalde bu krediyi alamayan o talihsizlerden biri ben olacak yavaş yavaş belli olmaya basladi

canberk3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,817
1,323
113
Vakıfbank kredisi onaylanan arkadaşlar atm den kullanım oluyor mu?

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,804
3,116
113
Valla ben dün aramıştım Vakıfbank i arkadasin videodaki yüklediği adımları takip ederek sormuştum kredi sonucunu telesekreter olumsuz demişti az önce bı tekrar başvurun dedim bakalım başvuruyu alacak mı yoksa değerlendirmede kredi mı var diye yazacak diye başvuruyu kabul etti demek ki olumsuz dediği doğruymuş yeniden başvurmuş oldum herhalde bu krediyi alamayan o talihsizlerden biri ben olacak yavaş yavaş belli olmaya basladi
ben o sisteme güvenmiyorum kardeşim en sağlıklısı ziraat vakıfbankın ne yaptığı belli değil keşge oraya başvurmasaydın.