yok ben 4 ü gibi oraya başvurdum ne ses ne sedaHiç halk bank ile görüş bildiren yok hep ziraat ve vakıf halk bankası başvuru lari durum nedir bilgisi olan
seninki onaylandımı cidden aldınmı paranı? benden sonra başvurmuştunVakifbank son durum 4440724ara onaylanmışsa soyluyor eger basvuru yok diyorsa incelemede bizzat bankacı arkadasım söyledi red ise zaten direk red diyor ben aradım onaylanmış bende sms bekliyodum ama arayarak ögrendim 5saat sonrada sms geldi
redkid benden sonra başvurdu onaylanmış vaybee güle güle kullansınAnlaşıldı kol saati almaya devam biz
başvurdun telefonlamı araman gerekiyo peki kardeşimVakifbank son durum 4440724ara onaylanmışsa soyluyor eger basvuru yok diyorsa incelemede bizzat bankacı arkadasım söyledi red ise zaten direk red diyor ben aradım onaylanmış bende sms bekliyodum ama arayarak ögrendim 5saat sonrada sms geldi
Kim söyledi?Vakıfbank atm sine destek kredisi kullanım butonu eklemişler yarın denicem bakalım inşallah atm den sonuç alırım
Sabah değil 12 den sonra yüklenmiştir git al paranıARKADAŞLAR BEN ZİRAAT MÜŞTERİ SI DEGILIM HESAP YÖK ONAYLQDIM KREDIYI SABAH HRSABINIZA YATACAKTIR DIYOR SMS FALAN BEKLEMEME GEREK VARMI ATM DEN DİREK ÇEKSEMSENM OLUR MU BİLEN YARDIM CI OLURMU
SABAH HESABINIZA AKTARILACAKTIR SMS GELECEK DALYAN YAZI EMİN MISIN KARDEŞİM GIDEYIMMI ATM YWSabah değil 12 den sonra yüklenmiştir git al paranı
Al işte bende onaylandı diye seviniyordum aynı senin gibi en iyisi şubeye gitmekEvime vakıfbank atm si karşı karşıyaydı atm ye gidip vakıfbank kredisini kullanmayı denedim onaylanmış başvurunuz bulunmamaktadır diyor ama halbuki aradigimdada sesli yanıt başvurunuz onaylanmıştır kullanabilirsiniz mobil bankacılıktan uyarısı veriyordu
Twitterda gördüğüm kadarıyla gece 12 den sonra çekmişler. Yakınsa dene bence.SABAH HESABINIZA AKTARILACAKTIR SMS GELECEK DALYAN YAZI EMİN MISIN KARDEŞİM GIDEYIMMI ATM YW
İlk.basta öyle diyor doğru diyor ewetArkadaşlar ben bu vakıfbanki aradığımda değerli müşterimiz bireysel temel ihtiyaç kredinizi vakıfbank internet bankacılığı veya mobil bankacılıktan kullanabilirsiniz diyor ama mesaj falan gelmedi.. herkeste mi böyle? Herkese hayırlı geceler dilerim