- 102,807
- 153,409
- 113
İyi geceler dostkapatıyor ve yatıyoruz
İyi geceler dostkapatıyor ve yatıyoruz
Taksitli kredi olarak hiçbir başvuru bulunmamaktadır yazıyor burada hocam
ATMDEN BLOKE KALDIRABİLİYORSUN GÜZEL KARDEŞİMBEYLER ZİRAAT MÜŞTERİ DEGILIIM ONAY ALDIM HESAP YANSIDI ATM DEN ÇEKEN DIYOR DA SIM KART BLOKESI VAR ARAYARAK DUZELTEMIYORLAR BANKAYA GITMEDEN HALLEDEBILIRMIYIM
dostum Caps lock kapatır mısın yazıların okunuyorATMDEN BLOKE KALDIRABİLİYORSUN GÜZEL KARDEŞİM
Hesabı yokki hesap acması gerekiyor bildiğim kadarıyla atmden sadece müsteri olanlar kaldırabiliyor yanlısmı??ATMDEN BLOKE KALDIRABİLİYORSUN GÜZEL KARDEŞİM
tmm reis alışkanlık olmuşdostum Caps lock kapatır mısın yazıların okunuyor
sanada arkadasım ...İyi geceler dost
bi senle biz kaldık şu krediyi alamayan ne olacak bu halimiz be kardeim?Hesabı yokki hesap acması gerekiyor bildiğim kadarıyla atmden sadece müsteri olanlar kaldırabiliyor yanlısmı??
herkes bırgun caps locklu olacakİyi geceler dost
Valla problem degil sen alsaydın iyiydi en azından ben bekarım vermesede olur ama evli olanların durumu daha sıkıntılı Allah yardımcınız olsunbi senle biz kaldık şu krediyi alamayan ne olacak bu halimiz be kardeim?
Aramışsın subeye yönlendirmiş seni banka temsilcisi 2. Alternatif olsaydı söylerdi sana yani banka calısanın bilmediği yöntemi biz nerden bilelim? Boş yapmaUlan ? Bankacı arıyor san ara temsilcileri kardeşim iletişimi ne dikkat et
allah sana daha bol versin hadi bakalım bekliyorumBugece bets10 da jakpot kazandım çekimim gelsin kredisi çıkmayan birkaç arkadaşa yardımda buluncam çünkü bende çok zor durumdaydımEkli dosyayı görüntüle 64931
Bol sansBugece bets10 da jakpot kazandım çekimim gelsin kredisi çıkmayan birkaç arkadaşa yardımda buluncam çünkü bende çok zor durumdaydımEkli dosyayı görüntüle 64931
Kredıyı cıkmıyan suan bi ismetle biz kaldık uyumayanBugece bets10 da jakpot kazandım çekimim gelsin kredisi çıkmayan birkaç arkadaşa yardımda buluncam çünkü bende çok zor durumdaydımEkli dosyayı görüntüle 64931
Hayırlı olsun kardeşim .Bugece bets10 da jakpot kazandım çekimim gelsin kredisi çıkmayan birkaç arkadaşa yardımda buluncam çünkü bende çok zor durumdaydımEkli dosyayı görüntüle 64931
bende alamadım daha dost ve çok ihtiyacım varbi senle biz kaldık şu krediyi alamayan ne olacak bu halimiz be kardeim?
inan o kadar zorki şu geçirdiğim günleri hayatım boyunca unutmayacam neler çektim şu bir ayda hele çocuk içimi parçalıyor resmenValla problem degil sen alsaydın iyiydi en azından ben bekarım vermesede olur ama evli olanların durumu daha sıkıntılı Allah yardımcınız olsun
allah gönlüne göre versin dostBugece bets10 da jakpot kazandım çekimim gelsin kredisi çıkmayan birkaç arkadaşa yardımda buluncam çünkü bende çok zor durumdaydımEkli dosyayı görüntüle 64931
Valla su secimle hele bi gelsininan o kadar zorki şu geçirdiğim günleri hayatım boyunca unutmayacam neler çektim şu bir ayda hele çocuk içimi parçalıyor resmen
inan o kadar zorki şu geçirdiğim günleri hayatım boyunca unutmayacam neler çektim şu bir ayda hele çocuk içimi parçalıyor resmen
dost bende 4 çocuk ne yapacağımı şaşırmışım en büyüğü 14 en küçüğü 1 yaşında durumum tam kötüinan o kadar zorki şu geçirdiğim günleri hayatım boyunca unutmayacam neler çektim şu bir ayda hele çocuk içimi parçalıyor resmen