- 41,524
- 44,897
- 113
AynenTamam adamın kredisi çıkmış zaten şubeden sıra gelirse tabi 2 dk lik işi var
AynenTamam adamın kredisi çıkmış zaten şubeden sıra gelirse tabi 2 dk lik işi var
Yok bulunmamış ben baktımFindexe bakın bide arkadaşlar banka sizin adınıza başvuruda bulunmuş mu
Devlet krediyi vermedi bide basvurumuzumu yapacakBende de yok
Benide unutmayin 2 nisan magduruKredıyı cıkmıyan suan bi ismetle biz kaldık uyumayan
Valla dayı bi güzellik yapar herhalde ses sevdada yokBenide unutmayin 2 nisan magduru
Hahahaha o kadar haklısın ki red verse bu çileyi çekmek daha çok yorduDevlet krediyi vermedi bide basvurumuzumu yapacak
Aynenallah yardımcımız olsun hepimizn
Valla ben kendime ve evdekilere basvurdum zaten birine veriyorlar gecen dayı dedi Basvur falan dedi ulaaa basvurdum 13 de onaylandı daha parayı alamadı ama onaylandı biz halaMidem bulandi gunde kackere bakiyom degrlendirmede nedeyim artik
ama harbi bu kadar uzamaz be kardeşim bitirdiler bizi resmen. sabır taşına döndükValla ben kendime ve evdekilere basvurdum zaten birine veriyorlar gecen dayı dedi Basvur falan dedi ulaaa basvurdum 13 de onaylandı daha parayı alamadı ama onaylandı biz hala
5-10 gün eyvallada ayın 20 si oldu loooama harbi bu kadar uzamaz be kardeşim bitirdiler bizi resmen. sabır taşına döndük
ben 11nden önce başvurdum ziraate 11nde diyor başvuru anlamadım gitti, bankaya gittim geçen hafta numarayı felan güncelledim pusuda yatıyorum inşallah onaylanırsa hem5-10 gün eyvallada ayın 20 si oldu looo
hemen hesaba aktaracamben 11nden önce başvurdum ziraate 11nde diyor başvuru anlamadım gitti, bankaya gittim geçen hafta numarayı felan güncelledim pusuda yatıyorum inşallah onaylanırsa hem
Al benden de okadar Red versin ziraati komple silicemArtik sinirden girip yorumlari okuyom dahada kafam atiyo al simdi yine baktim degerlendirmede sanki vurgun yapcaz anlamadim millet paralari ezdi
benimki onay versede silecem o derece oldum artıkAl benden de okadar Red versin ziraati komple silicem