- 6,802
- 3,115
- 113
HANİ Bİşey vermiyorLunabete girin TG20 yazın bonus koduna acilll
HANİ Bİşey vermiyorLunabete girin TG20 yazın bonus koduna acilll
Bişey yok? ?Lunabete girin TG20 yazın bonus koduna acilll
Yok biseyLunabete girin TG20 yazın bonus koduna acilll
Bende degerlendiriliyor yaziyordu. Simdi degerlendirme asamasindadir diye degismis. Bana yuzde 99.9 cikmaz gerciArkadaslar kredi basvuru stdusunde degerlendirmedemi yaziyordu degerlendiriliyormu yaziyordu
Artik vallaha piskolojimiz bozuldu herseyden bi umut bekler oldukBende degerlendiriliyor yaziyordu. Simdi degerlendirme asamasindadir diye degismis. Bana yuzde 99.9 cikmaz gerci
Haklisin ama degerlendiriliyor ile degerlendirme asamasindadir arasinda cok fark var En az 10 gun oyalar bizi. Gerci ben ayin 7 veya 8 inde filan basvurmustum.Artik vallaha piskolojimiz bozuldu herseyden bi umut bekler olduk
Ben 1 de basvurdum vurmaz olaydim burnumuzdan getirdilerHaklisin ama degerlendiriliyor ile degerlendirme asamasindadir arasinda cok fark var En az 10 gun oyalar bizi. Gerci ben ayin 7 veya 8 inde filan basvurmustum.
Hayirlisi artik.Ben 1 de basvurdum vurmaz olaydim burnumuzdan getirdiler
Aynen öyle ama 1 2 3 de basvuranlara bi gicikliklari var ama anlamadim gecen arkadasa ben soyledim krediyi adam 10 k basvurdu 7 yada 8 idi adam dun 10 k yi aldi bize hala bisey yokHayirlisi artik.
Zaten yarinda gelmesse internet bankaciligi da yok. Pazartesiye kadar bekleriz.Aynen öyle ama 1 2 3 de basvuranlara bi gicikliklari var ama anlamadim gecen arkadasa ben soyledim krediyi adam 10 k basvurdu 7 yada 8 idi adam dun 10 k yi aldi bize hala bisey yok
Benim var birde maaas musterisiyim anlamadim gitti bu isten bisey ama bakalim bu hafta oldu oldu olmadi dahada olmaz zatenZaten yarinda gelmesse internet bankaciligi da yok. Pazartesiye kadar bekleriz.
bu arkadaşın dediğine göre onaylandı...yarın sms gelir diye ümit ediyorumm...Bugün size bir sistemden bahsettim neredeyse dayak yiyecektim ben bankacı değilim sadece arkadaşın bankacinin dediğini size aktardım ister bakar ister bakmazsiniz o adamın dayısı kullanmış tamam tebrik ederim tekrar numara başa çekilmiş olabilir bilemiyorum bugün tekrar sordum bana yine araştırdı yanlışlık olmadığını bunlar bankacıların anlaşma site içi mesajları dedi bende araciyim ve yardımda bulunmak istedim bende magdurum arkadaslar tekrar paylaşıyorum belki işinize yarar
- 41 Değerlendirme
- 46 Onay süreci
- 47 Onaylandı
- 48 Kullanıma sunuldu
- 49 Kullandırıldı