- 2,584
- 979
- 113
Onlarda öyleydi dün başvurdu bugün aldılar aşırı hızlı birde hemen veriyorlarAnladım kanka da biz aynı evde yaşıyoruz ya o sebepten vermezler diye başvurmadım ben
Onlarda öyleydi dün başvurdu bugün aldılar aşırı hızlı birde hemen veriyorlarAnladım kanka da biz aynı evde yaşıyoruz ya o sebepten vermezler diye başvurmadım ben
İnş dedigin gibidir 1 nisan oldu valla bıktımseninle aynı durumdayız kardeş..47 gece saatlerinde oldu...1 nisandan beri bekleyenlerde kıpırdanma olmuş...facebookta temel bireysel ihtiyaç kredisi diye sayfa oluşturmuşlar yüzlerce insan bilgi paylaşıyor...gece 00:00 da kredisi yatan var hesabına...umutluyuz...47 olupta alanları da biliyorum...en azından 41 değerlendirme sürecisini geçtik...
Bakalım kanka o zaman hafta sonu başvuru yapalım inşallah verirler en azından çocuğun 2 aylık giderleri karşılanır bi nebzede olsa rahatlarız sagolasin kanka valla öyle demesen basvurmicaktimOnlarda öyleydi dün başvurdu bugün aldılar aşırı hızlı birde hemen veriyorlar
Neyi vermezler loooAnladım kanka da biz aynı evde yaşıyoruz ya o sebepten vermezler diye başvurmadım ben
Bin tl yardım yapıyor ya kanka devler onu dedimNeyi vermezler looo
Tamam kardeşim zaten bu saatte buradaysan ve buradaysak zaten bi gelirimizin olmadığı belli...Kardeşim yanlış bilgilendirme yapma evin geliri varsa başvurmaz açıklama da zaten yazıyor bu sadece aile hanesinin geliri olmayana veriyor devlet
Aileden bir kişiye basvuru yapılıyor degılmi @emreyagmurTamam kardeşim zaten bu saatte buradaysan ve buradaysak zaten bi gelirimizin olmadığı belli...
Kanla benim.bildigim öyle ama yinede bi araştırAileden bir kişiye basvuru yapılıyor degılmi @emreyagmur
Bunedir ki dostumEkli dosyayı görüntüle 65162
Böyle bir şey gördüm ne kadar doğru bilmiyorum
Bankacılık dilinde sayıların karşılığı kardeş ama o 41 - 47lerle ne kadar bağlantılı bilmiyorumBunedir ki dostum
anlamadınm valla bu nedirBankacılık dilinde sayıların karşılığı kardeş ama o 41 - 47lerle ne kadar bağlantılı bilmiyorum
Nerden sorgulanıyorVakıfbank üzerinden Kredi bekleyen arkadaşlar tekrar bir sonucu sorgulasin beyler .
Arkadaşlarıma arka arkaya onay geldi biraz önce başvuru 12 nisan
Müşteri hizmetlerini arayacaksın bildiğimNerden sorgulanıyor