Umut iste bende heyecanlandim lanet olsun 2 nisandan beri yok hic bisey 3 bankada basvuru yaziklar olsunonu herkeze söylüyorlar
Soyledi degerlendirmede komedi 2 nisandan beri yok ya delircemIlk aradığında herkese diyor ondan sonra bekle tc soracak kredi basvuru sonucu de destek kredisimi diyecek evet de ondan sonra söylüyor zaten
ben artık ümidi kestim 3 gündür bakmıyordum bugun baktım yıne degerlendırmede dıyor neye gore degerlendırılıyor anlamadım erken basvuranlar beklıyor gec basvuranlarınkı sonuclanıyor. enterasan bır durum var anı ortada. anlamadım gıttıUmut iste bende heyecanlandim lanet olsun 2 nisandan beri yok hic bisey 3 bankada basvuru yaziklar olsun
Kardeşim icram var sicilim bozuk diyenler yalan söylüyor bence onaylandı diyolar ya bunu diyenler emin ol sicili temiz icrası yok puanı yüksek ben bunu anladm iki tane icram var memurum maaş müşterysym bana dün red geldiben artık ümidi kestim 3 gündür bakmıyordum bugun baktım yıne degerlendırmede dıyor neye gore degerlendırılıyor anlamadım erken basvuranlar beklıyor gec basvuranlarınkı sonuclanıyor. enterasan bır durum var anı ortada. anlamadım gıttı
Icralik dosya falan varmıydı kralEkli dosyayı görüntüle 65235 sonunda onaylandi darisi sizin başınıza 5 bin tl 17. Gun sonunda
Hocam ogrencimiydin sen KYK konusu döndüğünde seni hatirliyorumdaEkli dosyayı görüntüle 65235 sonunda onaylandi darisi sizin başınıza 5 bin tl 17. Gun sonunda
ilk red geldi diyen sensin heralde.Kardeşim icram var sicilim bozuk diyenler yalan söylüyor bence onaylandı diyolar ya bunu diyenler emin ol sicili temiz icrası yok puanı yüksek ben bunu anladm iki tane icram var memurum maaş müşterysym bana dün red geldi
Babuş sen onaylanmıştı ne oldu!!!Kardeşim icram var sicilim bozuk diyenler yalan söylüyor bence onaylandı diyolar ya bunu diyenler emin ol sicili temiz icrası yok puanı yüksek ben bunu anladm iki tane icram var memurum maaş müşterysym bana dün red geldi
Onaylamak derken..kredi sorgudan ilgili belgeleri onayladım bende..eşimin adına yarın sabah hesabınıza aktarılacak dedi kardeş..aktarılıncada sms gelecekbu arada ben icraligim eşimin de adına başvurmuştum ona cıkmış ama mobil bankacilaga giriyorum onaylamak istiyorum olmuyor neden
Evet kral çekBu onaylandimi simdi
Tungaya dusmeylim sonraEvet kral çek
Kardeşim mesaj gelmiş ne tongasi gir çek atm den alTungaya dusmeylim sonra
hesabın yoksa hesap acıcaksın ondan sonra parayı cekebılmen ıcın msj gelicekYok dostum sms gelmedi 3 4 gundur kontrol etmiyordum bugun girdim olumlu yaziyordu kredi kullandirim yaptim yarin hesabiniza yaticaktir diye yazi cikti ama hesabim yok ziraat de
Ziraat musteri temsilcisi ile gorustum sms gelicek onun ile atm den cekebilirsin dedihesabın yoksa hesap acıcaksın ondan sonra parayı cekebılmen ıcın msj gelicek