Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 10000 TL'lik Kredi

gradson

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
412
46
28
Vakıfbnk mobıl bankcılılda kredıyı nerden nasıl takip ediliyor bilen vrsa yrdımcı olurmu

Deneme77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
849
113
Umut iste bende heyecanlandim lanet olsun 2 nisandan beri yok hic bisey 3 bankada basvuru yaziklar olsun
ben artık ümidi kestim 3 gündür bakmıyordum bugun baktım yıne degerlendırmede dıyor neye gore degerlendırılıyor anlamadım erken basvuranlar beklıyor gec basvuranlarınkı sonuclanıyor. enterasan bır durum var anı ortada. anlamadım gıttı

Kaplan02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,473
1,259
113
arkadaşlar mesaj geldi krediniz onaylandı diye mobil bankacilaga giriyorum onaylamak istiyorum olmuyor neden

napolyon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,460
613
113
ben artık ümidi kestim 3 gündür bakmıyordum bugun baktım yıne degerlendırmede dıyor neye gore degerlendırılıyor anlamadım erken basvuranlar beklıyor gec basvuranlarınkı sonuclanıyor. enterasan bır durum var anı ortada. anlamadım gıttı
Kardeşim icram var sicilim bozuk diyenler yalan söylüyor bence onaylandı diyolar ya bunu diyenler emin ol sicili temiz icrası yok puanı yüksek ben bunu anladm iki tane icram var memurum maaş müşterysym bana dün red geldi

Kaplan02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,473
1,259
113
atm den mi çekmem gerekiyor ne yapmam gerekiyor

Kaplan02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,473
1,259
113
bu arada ben icraligim eşimin de adına başvurmuştum ona cıkmış ama mobil bankacilaga giriyorum onaylamak istiyorum olmuyor neden

Deneme77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
849
113
Kardeşim icram var sicilim bozuk diyenler yalan söylüyor bence onaylandı diyolar ya bunu diyenler emin ol sicili temiz icrası yok puanı yüksek ben bunu anladm iki tane icram var memurum maaş müşterysym bana dün red geldi
ilk red geldi diyen sensin heralde.

Aslantug

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
604
146
43
Babuş sen onaylanmıştı ne oldu!!!

Aslantug

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
604
146
43
bu arada ben icraligim eşimin de adına başvurmuştum ona cıkmış ama mobil bankacilaga giriyorum onaylamak istiyorum olmuyor neden
Onaylamak derken..kredi sorgudan ilgili belgeleri onayladım bende..eşimin adına yarın sabah hesabınıza aktarılacak dedi kardeş..aktarılıncada sms gelecek

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,524
44,897
113
Yok dostum sms gelmedi 3 4 gundur kontrol etmiyordum bugun girdim olumlu yaziyordu kredi kullandirim yaptim yarin hesabiniza yaticaktir diye yazi cikti ama hesabim yok ziraat de
hesabın yoksa hesap acıcaksın ondan sonra parayı cekebılmen ıcın msj gelicek