- 3,143
- 1,042
- 113
aradım şu an size gelen smsde ki linkte tıklayarak limit bilgisi girmwniz gerekiyor diyor vakıfbank ama hat kapalıydı 5 gündür smsi göremedimMüşteri hizmetlerini arayacaksın bildiğim
Link üzerinden sorgulama bulunmuyor
aradım şu an size gelen smsde ki linkte tıklayarak limit bilgisi girmwniz gerekiyor diyor vakıfbank ama hat kapalıydı 5 gündür smsi göremedimMüşteri hizmetlerini arayacaksın bildiğim
Link üzerinden sorgulama bulunmuyor
bilgibizden copy paste diyorsun kardeşBugün Ptt'den aradılar hesabına 1000 TL Devletin coronavirus salgını yardımı yattı, postacı evinize saat 9-10 arası getirecek diye.
Biraz sonra Halk Bankası 10.000 TL krediniz onaylandı, hesabınıza yattı, istediğiniz zaman kullanabilirsiniz diye.
Peşinden Sosyal Hizmetler aradı, coronavirus salgını nedeniyle dışarı çıkmamanız için, 10 koli Devlet yardım erzagınız var, müsaitseniz getiriyoruz diye. Sonra postacı geldi eve 2 paket maskeniz var diye. Tam muhtar arıyordu ki, evdekiler dürttü uyandırdı, kalk 4 tane ekmek al diye...
sende farklı yazmış ...41 ikende 47 olduğunda da aynısı yazıyordu babacan eğerli müşterimiz, Başvurunuz değerlendirme aşamasındadır. Değerlendirme sonrası süreç hakkında SMS ile bilgilendirme yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz.Değerli müşterimiz, Başvurunuz değerlendirme aşamasındadır. Değerlendirme sonrası süreç hakkında SMS ile bilgilendirme yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz.
Durum 41ken Lütfen sonra tekrar deneyiniz yazıyordu.
Durum 47: Sms ile bilgilendirme yapılacaktır yazıyor. Biliyorum oda benden hoşlanıyor.
bilgibizden mi!!! facebook tan alıntı yaptım babuşbilgibizden copy paste diyorsun kardeş
Valla o bana da gelmedi kardeşim bulursan buraya at faydalanalim şunu diyeceğim bana da bunu dedi biraz umutlandık acaba yarın bankaya gitsem yardımcı olunurmu bana da bunu dedi kardeşim Başvuruyu tamamlayabilmeniz için daha once tarafınıza gönderilen link üzerinden talep etmiş olduğunuz ilk limitinizi tekrar iletmenizi rica ederiz Basvurunuz tamamlandığında tarafınıza en kısa sürede bilgi aktarilacaktirVakıfbankın bi linki vardı başvuru yaptıktan sonra sms gelince tekrar linkten limit girilen
Sms gelmedimi reisArkadaşlar merhaba bi girip kontrol edeyim dedim onaylanmış gozukuyor ziraat bakasi hesabim yok subeye gitmeden atm den cekebilirmiyim
Yok dostum sms gelmedi 3 4 gundur kontrol etmiyordum bugun girdim olumlu yaziyordu kredi kullandirim yaptim yarin hesabiniza yaticaktir diye yazi cikti ama hesabim yok ziraat deSms gelmedimi reis
Kanka yarın atm den falan çekebilirsin o zaman büyük ihtimalle tam bilmiyorum ama çoğu arkadaş o şekilde atm den çekim yaptıYok dostum sms gelmedi 3 4 gundur kontrol etmiyordum bugun girdim olumlu yaziyordu kredi kullandirim yaptim yarin hesabiniza yaticaktir diye yazi cikti ama hesabim yok ziraat de
Süperdi yaBugün Ptt'den aradılar hesabına 1000 TL Devletin coronavirus salgını yardımı yattı, postacı evinize saat 9-10 arası getirecek diye.
Biraz sonra Halk Bankası 10.000 TL krediniz onaylandı, hesabınıza yattı, istediğiniz zaman kullanabilirsiniz diye.
Peşinden Sosyal Hizmetler aradı, coronavirus salgını nedeniyle dışarı çıkmamanız için, 10 koli Devlet yardım erzagınız var, müsaitseniz getiriyoruz diye. Sonra postacı geldi eve 2 paket maskeniz var diye. Tam muhtar arıyordu ki, evdekiler dürttü uyandırdı, kalk 4 tane ekmek al diye...
Hayirli olsun .Arkadaşlar merhaba bi girip kontrol edeyim dedim onaylanmış gozukuyor ziraat bakasi hesabim yok subeye gitmeden atm den cekebilirmiyim
Bende 1 haftadir oyle. Bi cacik yok yani..Beyler yazı değişti böyle oldu ne anlama geliyo
Kardesim 4 yildir calismiyorum 10 nisanda basvurmustum herhangi bir borcum yokHayirli olsun .
Icralik kara listen varmiydi kardes. Ne zaman basvurmustun?
Temizmişin. Gule gule kullan.Kardesim 4 yildir calismiyorum 10 nisanda basvurmustum herhangi bir borcum yok
Teşekkür ederim kardesim darısı bekleyen herkesin basına neye göre belirliyolar bilmiyorum yakin bir arkadasimin 3 bankya icrasi var kredilerini odeyemediginden dolayi ona bile ciktiTemizmişin. Gule gule kullan.
Ayin 1inden beri bekliyoz..
buraya girince bizde sms gelcek falan yazıyo sen nası böyle detaylı bakabildinArkadaşlar merhaba bi girip kontrol edeyim dedim onaylanmış gozukuyor ziraat bakasi hesabim yok subeye gitmeden atm den cekebilirmiyim