Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 10000 TL'lik Kredi

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,911
1,152
113
Tüm bankalardan sadece bir kredi kullanabilirsiniz hepsi ayni havuz zaten

canberk3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,809
1,322
113
arkadaşlar merhaba ben ayın 20 sinde vakıfbankta kredimi kullandım çektim babamda ayın 10 unda başvurmuştu ziraat bankasına onunda kredisi onay mesajı geldi bugün krediniz onaylandı mobil bankacılıktan kullanabilirsiniz mesajı geldi

Volkan3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
677
313
63
arkadaşlar merhaba ben ayın 20 sinde vakıfbankta kredimi kullandım çektim babamda ayın 10 unda başvurmuştu ziraat bankasına onunda kredisi onay mesajı geldi bugün krediniz onaylandı mobil bankacılıktan kullanabilirsiniz mesajı geldi
Ayni evdemi yasiyorsunuz hane halki olayi icin sordum :)

canberk3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,809
1,322
113
@Volkan3535 evet dostum aynı evdeyiz 3 bin tl çıkmıştı ama bana sicilim berbat kötüydü pedere 10 bin çıkmış ziraatte

Sosyete55

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
84
6
8
Kanka denedik onu tc ile eslesen kredi yoktur hatasi verio sube yada musteri hizmetleride sms bekleyin diyo
Herkes de aynı olmaya bilir doğrudur ama sms gelmeden onaylı krediler var aynı şekilde sms gelmeden atmden kredi ceken de ama tabiki karmaşık bi durum hesabı olmayan larda bu durum cok