- 1,911
- 1,152
- 113
Tüm bankalardan sadece bir kredi kullanabilirsiniz hepsi ayni havuz zaten
Reis aynısı arkadaşa oldu pazartesi atm ye git kartsız işlemlerden tc gir cep sms gelcek sonrasında cekebilirsinHocam onaylandı zaten yatırım talebini vs verdim ama gelen birşey yok
Sms gelmese dahi yarin yasak var pazartesi atmden cekebilirsin kartsız işlemeler bireysel destek kredisi kullandirimi tc sms şıkır şıkır paralar hayırlı olsun kardesimSms bakalim nezmn gelicek bu satte geldi banasa msj
Smsi 5 gundur bekliyoruz bizSms bakalim nezmn gelicek bu satte geldi banasa msj
Ayni evdemi yasiyorsunuz hane halki olayi icin sordumarkadaşlar merhaba ben ayın 20 sinde vakıfbankta kredimi kullandım çektim babamda ayın 10 unda başvurmuştu ziraat bankasına onunda kredisi onay mesajı geldi bugün krediniz onaylandı mobil bankacılıktan kullanabilirsiniz mesajı geldi
Abi anlatamiyorum galiba sms gelmeye bilir atm den kartsız işlemlerden tc sms onay sonrasında çekebilirsiniz diyorumSmsi 5 gundur bekliyoruz biz
İnsalah dedigin dedigin ustaSms gelmese dahi yarin yasak var pazartesi atmden cekebilirsin kartsız işlemeler bireysel destek kredisi kullandirimi tc sms şıkır şıkır paralar hayırlı olsun kardesim
Deneme yanılma kardeşim çevremden dolayı biliyorum dediğim gibi olacak bak gorİnsalah dedigin dedigin usta
Agzin bal yesin emi bakalim pazrtesi dedin gibi yapivamDeneme yanılma kardeşim çevremden dolayı biliyorum dediğim gibi olacak bak gor
Kanka denedik onu tc ile eslesen kredi yoktur hatasi verio sube yada musteri hizmetleride sms bekleyin diyoAbi anlatamiyorum galiba sms gelmeye bilir atm den kartsız işlemlerden tc sms onay sonrasında çekebilirsiniz diyorum
Cok iyi demekki ayni hane olayida onemli degilmis ki onemli olmasin zaten ciksin herkese@Volkan3535 evet dostum aynı evdeyiz 3 bin tl çıkmıştı ama bana sicilim berbat kötüydü pedere 10 bin çıkmış ziraatte
Herkes de aynı olmaya bilir doğrudur ama sms gelmeden onaylı krediler var aynı şekilde sms gelmeden atmden kredi ceken de ama tabiki karmaşık bi durum hesabı olmayan larda bu durum cokKanka denedik onu tc ile eslesen kredi yoktur hatasi verio sube yada musteri hizmetleride sms bekleyin diyo
Aynen hesap yok o yuzden 6.gune geldik smste yokHerkes de aynı olmaya bilir doğrudur ama sms gelmeden onaylı krediler var aynı şekilde sms gelmeden atmden kredi ceken de ama tabiki karmaşık bi durum hesabı olmayan larda bu durum cok
Aynen hesap yok o yuzden 6.gune geldik smste yok[/QUOTE
En azından onay var sms de gelecektir kardeşim dilerim herkes kullanabilir