- 965
- 301
- 63
Valla ziraatten 1 Nisan. Başvurdum değerlendirme vakıf ve halk 15 Nisan'da başvurdum değerlendirmede icram 1 tane var oda.maasstan kesiliyor az bişey kaldı yani hala bı gelişme yok ne.olucak anlamadım
ben sikayet ettim 22sinde cevap gelmedi bankadnBeyler hic bddk ya şikayet edipte şikayet sonucunda mükerrer başvuru yaptığınız icin dosyanız işleme alınmadı cevabı alan.oldumu ne olacak şimdi mükerrer dediği.zaman.ziraate başvurmuştum ziraatimi bekliyeceğim şimdi yoksa hepsi redmi oldu
En geç salı gelir başvurduğun bankadan ya değerlendirmede der yaa da.mukerrer başvuru.derben sikayet ettim 22sinde cevap gelmedi bankadn
bilmiyorum beklemedeyiz isteEn geç salı gelir başvurduğun bankadan ya değerlendirmede der yaa da.mukerrer başvuru.der
Ziraat bankasında hesabım var kanka hesaba yatmicak mı bu paraAbi anlatamiyorum galiba sms gelmeye bilir atm den kartsız işlemlerden tc sms onay sonrasında çekebilirsiniz diyorum
eminmisin nerden öğrendinUzun süredir kredi onayı bekleyen arkadaşlar bddk sitesine girip e devlet şifresi ile sıkayet oluşturun 1-3 gün içerisinde krediniz sonuçlandırılacaktır .
Vakıftan 15 gün önce arandım olumlu diye krediyi çekemedim hala degerlendirmede diye bddkyi arayıp şikayet ettim mailde attım 10 gün oldu bankadan hala dönüş olmadı düşün bddknin bile faydası olmadı cozemediUzun süredir kredi onayı bekleyen arkadaşlar bddk sitesine girip e devlet şifresi ile sıkayet oluşturun 1-3 gün içerisinde krediniz sonuçlandırılacaktır .
Ne zaman başvurmuştun?onayladıktan sonra mesajımı beklemek gerekiyor yoksa gidip atm den direk çekebilirmiyim arkadaşlar
Ekli dosyayı görüntüle 66169
bu akşam onayladım internettenNe zaman başvurmuştun?
O aktarım mesajı gelmeden çekemezsinonayladıktan sonra mesajımı beklemek gerekiyor yoksa gidip atm den direk çekebilirmiyim arkadaşlar
Ekli dosyayı görüntüle 66169
bu arada ziraat hesabı yokNe zaman başvurmuştun?