- 3,948
- 1,395
- 113
2 nisandan beri kök verdik yazdigimda 5 bin lira hala degerlendirilior
Ekli dosyalar
-
30 KB Görüntüleme: 187
tam olarak aynı benim 7.500 öyle duruyor girmekten sıkıldım artık uygulamaya umudum da azaldı2 nisandan beri kök verdik yazdigimda 5 bin lira hala degerlendirilior
UPBeyler benim 3.000 TL olumlu sonuclanmis Vakıfbank'tan telep etmiştim . Mobil bankaciligim yok kartımda yok nasıl olucak bu bankaya gitmeden olmazmi
Çalışıyormusun kardeşim sigorta vs varmı ?ziraat bankası 6 nisanda başvurdum 7.500 tl ..10 dk önce sms gelmiş..girdim baktım 3000 tl kullandıyor alsam mı beklesem mi bilemedim.
Kardeşim problem yok benimde bilgim kesin değil ama senin gibi durumda olupda bu krediyi alanlar var bilinmiyor valla şanda çıkar bakarsınGENÇLER BEN ÜNİ 3, SINIF ÖĞRENCİSİYİM KYK KREDİSİ ALIYORUM VE AİLEM ADINA BU KREDİYE BAŞVURDUM FAKAT BENİM SİCİL NOTU DÜŞÜK NORMALDE DE KREDİ TALEBİ HEP RED VE BİDE BEN EVKURDAN ALDIĞIM TELEFON YÜZÜNDEN İCRALIĞIM AÇIK İCRA TAKİBİ VAR VE REİS KUSURA BAKMA YORUMUNA CEVAP OLARAK BUNU YAZDIM FORMA YENİ ÜYEYİM NERDEN YAZILIYOR BİLMİYOM İY AKŞAMLAR YORUM YAPARSANIZ SEVİNİRİM
,
evet ben varım 40 dk filan oldu ziraat..7500 başvurdk 3000 aktrdıkYeni onaylanan var mi ?
Ya o kadar çok ihtiyacım var ki beklemekten sıkildim 1 haftadır makarna yiyomevet ben varım 40 dk filan oldu ziraat..7500 başvurdk 3000 aktrdık
ÖĞRENCİ OLMAK YAN GELİR SAHİBİ VEYA İŞSİZ ÇALIŞMIYOR GÖZÜKMEK SIKINTI OLMAZ DEMİ YA BİDE 3500 GELİR YAZDIM HANE HALKINAKardeşim problem yok benimde bilgim kesin değil ama senin gibi durumda olupda bu krediyi alanlar var bilinmiyor valla şanda çıkar bakarsın
ben de aynısını yaptım değerlendirmedeÖĞRENCİ OLMAK YAN GELİR SAHİBİ VEYA İŞSİZ ÇALIŞMIYOR GÖZÜKMEK SIKINTI OLMAZ DEMİ YA BİDE 3500 GELİR YAZDIM HANE HALKINA
nezaman basvurdunevet ben varım 40 dk filan oldu ziraat..7500 başvurdk 3000 aktrdık