- 677
- 313
- 63
Jhahaha ziraatten hep paparaya havalem var kredi beklerken 7 bin kitlerlermi simdi 1 nisandan beri degerlendiriyolar cunkurisk birimi değerlendiriyomus kredileri .insallah hesap kapatmazlar
Jhahaha ziraatten hep paparaya havalem var kredi beklerken 7 bin kitlerlermi simdi 1 nisandan beri degerlendiriyolar cunkurisk birimi değerlendiriyomus kredileri .insallah hesap kapatmazlar
Jhahaha ziraatten hep paparaya havalem var kredi beklerken 7 bin kitlerlermi simdi 1 nisandan beri degerlendiriyolar cunku
YokBu bankalarda hesabı olmayan , internet şube kaydı olmayan ve sms gelmeyenlerin durumu ogrenebilecekleri bir adres yok mu?
Benim hesabım yok en son bana başvuru dışında ne kadar istiyorsunuz diye mesaj yolladılar 10.000₺ seçtim cevap gelmediBeyler hesabı olmayıp onaylananlar vakıfbankta şubeye gidip hesap açacaklar anladığım kadarıyla
Sms le başvuru yapanlar galiba istenilen tutarı eklemediği için ekstradan sormuşlar onlara.Benim hesabım yok en son bana başvuru dışında ne kadar istiyorsunuz diye mesaj yolladılar 10.000₺ seçtim cevap gelmedi
Aylık 150 adet ve toplamda 40 50 bin papara işlemim oluyor. Boku yedim o zaman.risk birimi değerlendiriyomus kredileri .insallah hesap kapatmazlar
Geçen 250 binlik limiti ayın 17'sinde doldurdum sözleşmeli hesap Beni de kumar oynatıyor diye alırlar o zaman..Aylık 150 adet ve toplamda 40 50 bin papara işlemim oluyor. Boku yedim o zaman.
Nasıl becerdin başkanGeçen 250 binlik limiti ayın 17'sinde doldurdum sözleşmeli hesap Beni de kumar oynatıyor diye alırlar o zaman..
Işlem sayısı çok değildi ya büyük oynuyodum 30k cekiyodum tek seferde. Zaten 8 kere 30k çeksen doluyor limit.Nasıl becerdin başkan
Girdiğiniz doğrulama kodu hatalıdır diyip duruyor. Sms kodunu dorğu girmeme rağmen hata veriyorArkadaslar ziraata basvuran kardesler hesabiniz.olsun olmasin kredi limitinizi ve durumunu bu sayfadan ogrenebilirisniz
https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bi...asvurulari/ihtiyac-destek-kredisi-kullandirim