- 54
- 4
- 8
benimde aynı ya noluyo böyleaynen benimde kalktı geçmiş olsun hep berarber red yiyecez belli oldu bu sanırım
benimde aynı ya noluyo böyleaynen benimde kalktı geçmiş olsun hep berarber red yiyecez belli oldu bu sanırım
Aynen hocam bende kestim tası tarağı topladım red gelecek buna emin oldumben ümüdü kestim artık arkadaşlar vermeyecekler bence ekranıda kaldırdılar yüzde doksan red yiyeceğiz
nasip değilmiş ne diyelim yada yarın sayfayı tekrar açarlar red ve onayları gösterirler o yüzden mi kapattılar caba şaştık kaldık şu halime bak beeAynen hocam bende kestim tası tarağı topladım red gelecek buna emin oldum
ziraatmi kardeşim nerden öğrendin?30 dakka önce onaylandı
Vakıfbankziraatmi kardeşim nerden öğrendin?
inşallah be kardeşim dört gözle bekliyoruzArkadaslar cıkıcak emin olun alttaki komsumun poziyonunu biliyorum 17 adet içra 3 tane k.kartı takipte 10000 basvuru yaptı nisanda 3000 tl olarak cıktı ona ona cıktıysa herkese cıkar emin olun bende 1 nisanda yaptım icra ve kalem var bekliyrum . son olarakta bankacı bi arkadasla konustum bugun bddk tüm bankara uyarı göndermiş verilicek emin olun az yada cok
Hangi bankaSMS olarak geldi ve 4 tane icram. Var 1 senedir de SGK yok herkese verilcekk bence bana ciktysa
VakıfbankHangi banka
Burdan yapBöyle bir sms aldım, vakıfbank hesabı olmayanlar sanırım böyle açacak. Yapabilen var mı ben yapamadım
Ekli dosyayı görüntüle 63280
10 bın ıcın basvuru yapmıstım bana 3 bın tl onaylandı ılgınç beklemıyordum oylesıne basvuru yapmıştım h
hangı banka10 bın ıcın basvuru yapmıstım bana 3 bın tl onaylandı ılgınç beklemıyordum oylesıne basvuru yapmıştım h