- 7,767
- 4,163
- 113
kardes linki atzana sorgulayalim bizde[/QUBu başlığın 5. Sayfasında link var
kardes linki atzana sorgulayalim bizde[/QUBu başlığın 5. Sayfasında link var
Başlığın 5. Sayfasında varkardes linki atzana sorgulayalim bizde
Ağacım algı oluşturma takipli makipli açık borcu icrası seneti sepeti olan adamlar çekti cekmeyede devam ediyor sırayla veriliyor bende bekliyorum ve sabrım kalmadıNeyse kimin ihtiyacı var yok bilmiyorum kimseyide kırmak istemiyorum. Ama takipli borcu olana verilmeyecek diyor. Cümle yeniden başliyor orası ayrı bir madde.
Hocam bu maddeler bugün eklendi bende onu anlatmaya çalışıyorum. Dün yoktu bu işte bi iş var.Ağacım algı oluşturma takipli makipli açık borcu icrası seneti sepeti olan adamlar çekti cekmeyede devam ediyor sırayla veriliyor bende bekliyorum ve sabrım kalmadı
Hngi. Bnka basvrdnAğacım algı oluşturma takipli makipli açık borcu icrası seneti sepeti olan adamlar çekti cekmeyede devam ediyor sırayla veriliyor bende bekliyorum ve sabrım kalmadı
HepsineHngi. Bnka basvrdn
Sonuç açılmıyor diğer bankalardan takip et agacımSu Vakıfbank sorgulama ekranı kredi değerlendirme aşamasında mi sonuç öğrenmek.icin link alablirmiyim
bende 1 nisanda başvrdum, kafayı yedik bi ses yok, başka ülkede yaşaymssn ak1 nisandan sonuclanan kimse gormedim daha
Kardeşim o şirket için söyleniyor işte onu anlatmak istiyorum sanaNeyse kimin ihtiyacı var yok bilmiyorum kimseyide kırmak istemiyorum. Ama takipli borcu olana verilmeyecek diyor. Cümle yeniden başliyor orası ayrı bir madde.
Ben yaptımBenim merak ettiğim şu aynı anda hepsine başvuru yapan var mı
Herhangi biri sonuçlandım yada bir kaçıBen yaptım
Yok Zaten ziraatte hesabim var bi onu takip edebiliyorum sonuçlanmadı henüzHerhangi biri sonuçlandım yada bir kaçı
Kanka bana ziraat zaten verdi 5 gün içinde verdiler 3 binYok Zaten ziraatte hesabim var bi onu takip edebiliyorum sonuçlanmadı henüz
Kgf nin sitesinde yaziyor.şimdi eşimde bende kyk bursu alıyoruz biz faydalanamıycazmı bundan ? bu şart yoktu nerden buldunuz şartı
Kardeş esnaf ve kobiler için o şartlar takma kafanı min 3 bin cebinde bana güven cebimde 20tl kaldı gayet emin şekilde hesaba geçmesini bekliyorum sen başvuru yaptinmi bilgilerin doğrumu yat uyu rahat rahat aciliyet yoksa cumaya kadar en gec cebinde paranşimdi eşimde bende kyk bursu alıyoruz biz faydalanamıycazmı bundan ? bu şart yoktu nerden buldunuz şartı