Kardeş yapacak bişey yok bir şubeye gidip hesap açacaklar krediyi oraya aktarcaklarBana msjgeldi vakifbankdan 10 bin basvurdum 3 bin onaylanmis hesabim falan yok .net yapmam lazim bi yardimci olursaniz
https://subesizbankacilik.vakifbank...ndaMusteriOl/YeniMusteri/KimlikBilgileri.aspxBana msjgeldi vakifbankdan 10 bin basvurdum 3 bin onaylanmis hesabim falan yok .net yapmam lazim bi yardimci olursaniz
Bugun onaylandı dayıya nealakaTüm ödemeler durdurulmuş.Vakıfbank cadde bostan şubesinin müdürüyle görüştük.Emir geldi 2. bir emre kadar ödemeler tüm bankalarda durdurulmuş.Özel bankalardan kredi alımları azalmasın diye.Yani alanlar aldı alamayanlar kaldı...
verirlerse a... suyunu çıkarttılar zaten ilk gün başvurup hala değerlendiriyorlarsaTüm ödemeler durdurulmuş.Vakıfbank cadde bostan şubesinin müdürüyle görüştük.Emir geldi 2. bir emre kadar ödemeler tüm bankalarda durdurulmuş.Özel bankalardan kredi alımları azalmasın diye.Yani alanlar aldı alamayanlar kaldı...
Eminmisin abi bnde konustum musterı hızmetlerınle onaylandıysa gcer dedıler bana 15 dakıka oluyor konusalıBugun onaylandı dayıya nealaka
Çaycıya sormuş bankadaki o da böyle açıklamış. Yok öyle birşey bu saatte bile onay alan insanlar var.Eminmisin abi bnde konustum musterı hızmetlerınle onaylandıysa gcer dedıler bana 15 dakıka oluyor konusalı
Alamazsın Allah aşkına biraz mantıklı şeyler sorun ya zaten 10 alamadığın için 3 verdiler kimse 3 olarak talep etmediben bir kere 3000 aldım basvurup cıkmaz dıyen max kredı tutarı 10 bındı basvuru yapıp tekrar 10 a tamamlayabılırmıyım
3 ettım ben zaten sakın relaxAlamazsın Allah aşkına biraz mantıklı şeyler sorun ya zaten 10 alamadığın için 3 verdiler kimse 3 olarak talep etmedi
Imf dahil heryere basvurabilirsin kardeşim başvurmak serbest sorun basvurmakta değil parayi alabilmekteBen ziraatten başvurdum 2 haftadır değerlendiriliyor diğer bankalardan da başvurabilir miyim??
Sende mi kanka Bende beklemedeyim vallaAnlaşılan burdan da kol saati alicaz 3 bankaya başvurup 3 un 1 ini almak alışığız ne de olsa
Abi bana degerlendırme olumlu yazdı bugunden ıcın para hesabınıza gecıcektır dedı zırrat bankasınaıze bugun gcermıSende mi kanka Bende beklemedeyim valla
Valla kardeşim pek bilgim yok bana daha bir sey gelmedi o yüzden bir sey diyemiyorum.Abi bana degerlendırme olumlu yazdı bugunden ıcın para hesabınıza gecıcektır dedı zırrat bankasınaıze bugun gcermı