- 3,070
- 661
- 113
Arkadaşlar an itibariyle ziraat onay geldi 5 bin talep etmiştim 5 dakkada mobil bankacılık üzerinden hallettim 4940 tl hesaba yattı 60 tl kesıntı oldu
Hayırlı olsun hocam şu yazıyı yazmayı o kadar çok istiyorum ki bendeArkadaşlar an itibariyle ziraat onay geldi 5 bin talep etmiştim 5 dakkada mobil bankacılık üzerinden hallettim 4940 tl hesaba yattı 60 tl kesıntı oldu
İnşallah kardeşim darisi başınıza 4 bin tl bi kredi borçum vardı onu kapatıcam ekımde düzelince işler inşallah ödemeye başlarımHayırlı olsun hocam şu yazıyı yazmayı o kadar çok istiyorum ki bende
sendemi nisan başınan beri bekliyodun kardeşim, bu arada hayırlı olsunArkadaşlar an itibariyle ziraat onay geldi 5 bin talep etmiştim 5 dakkada mobil bankacılık üzerinden hallettim 4940 tl hesaba yattı 60 tl kesıntı oldu
Hayirli ugurlu olsun.Arkadaşlar an itibariyle ziraat onay geldi 5 bin talep etmiştim 5 dakkada mobil bankacılık üzerinden hallettim 4940 tl hesaba yattı 60 tl kesıntı oldu
Bende varım hocamKredıyı cıkmıyan suan bi ismetle biz kaldık uyumayan
Bol şans hocam bende kredi mağduruyum bekliyorum evliyim çoluk çocuk var hayırlısı bakalımVardı ama papara verdim 10000 gelsin diğerini jeton vercem
arkadaş bendeki sans kimsede yok bir kez daha anlamış oldum kredi onaylandı hrrsey tamam hat değişikliği yaptım sim kart bloke si geldi kimliği kaybettik müşteri değiliz parayı alamiyoruz
Yav yeterki onaylansin kredi arkadaş.arkadaş bendeki sans kimsede yok bir kez daha anlamış oldum kredi onaylandı hrrsey tamam hat değişikliği yaptım sim kart bloke si geldi kimliği kaybettik müşteri değiliz parayı alamiyoruz
Direk veriyorlar mi sence yetişebilir miyim 1 aaatekimliği nsl kaybettin yaa nufusa git hemen geçici kimlik veriyorlar
Aynen ismet kardeşim 1 nisandan beri beklıyodum 3 bankadan bugun mesaj geldi işte onaylandı diye mobilbankacılıkdan hallettim 2 dksendemi nisan başınan beri bekliyodun kardeşim, bu arada hayırlı olsun
İş bankasına 5 bin kredi 14 bin kredi kartı borcum var güncel olarak türkiyede sigortam fln yok kıbrısda çalışıyorum 2 yıldır icralık durumumda yok onay bilgisi telefonuma mesaj geldiHayirli ugurlu olsun.
Kardeş gule gule kullan.
Icralik kara liste durumun var miydi ? Onaylandigi bilgisini nasil aldin ?
Kardeşim ne zaman başvurdunArkadaşlar an itibariyle ziraat onay geldi 5 bin talep etmiştim 5 dakkada mobil bankacılık üzerinden hallettim 4940 tl hesaba yattı 60 tl kesıntı oldu
Bana da bir şahıs söyledi!!! Şimdi istediğimi yazayım mı!net kesin olmayan bilgileri neden yazarsınız....Krediyi bekleyen arkadaşlar bana da bi şahıs söyledi hala onay gelmeyenlerr aniden toplu red gidecekmiş ayıp ya o kadar sene vergi ver ama devlet sana 3 bin yani bir ay bakamasın içimdeki tüm ülke sevgisi eriyor
GİT DURMA YETİŞMEYE ÇALIŞDirek veriyorlar mi sence yetişebilir miyim 1 aaate