- 674
- 540
- 93
Bizimkilere 3er k çıkmış 3 kişi danaya girer gibi sweet bonanzaya 9k alacaklar akşam. 30k falan gelirse tamamlanmış oluyor. Tahminim 500tl verir içine ederler.
Sms beklıcen bizim dayıya 15 de onaylandı aynı senın durumun hala Sms beklıyorZiraat musteri temsilcisi ile gorustum sms gelicek onun ile atm den cekebilirsin dedi
ziraat diger bankalardan iyi ama bu sms olayını cozemedıler herkez sms beklıyor sacma bırsey arkadasım adamın kredısı onaylandıysa hesabı yoksa hesap actır sen adamın hesabına at sms nedırSms beklıcen bizim dayıya 15 de onaylandı aynı senın durumun hala Sms beklıyor
İcran falan varmıydı kardeşim hayırlı olsun bu aradaBeyler ben 11 nısanda zıraat ve vakıf başvuru yaptım ıkı taraftanda ne mesaj geldi ne baska bsey zıraat hesabım var hep değerlendirmede yazıyor vakıfta mesaj falan glmedi bgun gttım vakıfbank hesabu actım mesaj gelmemıs idi actım yınede sonra Mobıl bankacılık aktıf ettım az once ıhtıyac kredisi yerinden yenı basvuru yapıyomus gbı denedim ve en sonunda 3 bın tl kredi cıkmıs hesabıma gectı ama dedgım gbı onay mesaj falan gelmedi
Garanti ve enpara krefi kartı 2 aylık gecıkme var ama kredi notum dusuk bayaİcran falan varmıydı kardeşim hayırlı olsun bu arada
Bankaya yokta baska ev dünyasına vardu 10bun tl suan mahkemelil amaIcralik dosya falan varmıydı kral
varmı başına böyle bişe gelen arkadaşlarvakıfbankı aradım şimdi tc girdim sonuç öğrenmek için bana daha önce tarafınıza iletilen linki bize iletmelisiniz dedi ama bana link felan gelmedi anlamadım olayı valla
hangi noyu arıyon ? dostum bizde arıya ne dicek bakemvarmı başına böyle bişe gelen arkadaşlar
08502220724 bide sen ara bakayım ne diyecekhangi noyu arıyon ? dostum bizde arıya ne dicek bakem
Banada aynisini ayni ve link falan yok08502220724 bide sen ara bakayım ne diyecek
müsterı temsilci ne aktarıyooo gecen 2 saatte baglanmadı varmı kısa yolu hacı bune baglanmanın08502220724 bide sen ara bakayım ne diyecek
İsmet kardeşim aradım link verin diyo kredi aktarılcaktır diyo bişey anlamadm08502220724 bide sen ara bakayım ne diyecek
dost nasıl baglandın 20 dakkadır baglanamadıkİsmet kardeşim aradım link verin diyo kredi aktarılcaktır diyo bişey anlamadm
Teleaekreter çıktı kardeşimdost nasıl baglandın 20 dakkadır baglanamadık