- 729
- 327
- 63
ziraatten krediniz onaylanmıştır bankadan bilgileri güncelleyin mesajı alan var mı, ziraat hesabı zaten yok neyini güncelleyecez sorgulama yapıyorum hala değerlendirmede yazıyor, bu mesajı alıp bankaya giden varsa bi el atsın
Yuzde yuz ayni durumdayim ve banka onunde siradayimziraatten krediniz onaylanmıştır bankadan bilgileri güncelleyin mesajı alan var mı, ziraat hesabı zaten yok neyini güncelleyecez sorgulama yapıyorum hala değerlendirmede yazıyor, bu mesajı alıp bankaya giden varsa bi el atsın
Numara guncelleyip hesap acmn lazmziraatten krediniz onaylanmıştır bankadan bilgileri güncelleyin mesajı alan var mı, ziraat hesabı zaten yok neyini güncelleyecez sorgulama yapıyorum hala değerlendirmede yazıyor, bu mesajı alıp bankaya giden varsa bi el atsın
Ben numarami guncelledim simdi. Hesap acacam dedim. Kredi sistemi size otomatik hesap acacak dedi. Ben internet subesi hesabi nasil acacam peki dedim. Onu sonra acariz dedi. Basindan savdi zilli. Neyse acelem vardi. Yatmassa ben soracam onaNumara guncelleyip hesap acmn lazm
açık takibin, icran, avukatlık durumun var mıydı dostum?Ben tam hatirlamiyorum da ayin 8 ile 10 u arasi bir zamandi. Insallah gelir. Bana geldiyse inan herkese gelmesi lazim
Yokta kredi puanim 1. Han geliri 6-7 k gorunuyor. Odemelerim hep 2-3 ay geridenaçık takibin, icran, avukatlık durumun var mıydı dostum?
benden sana bır tavsıye arkadasım ; birinin seni yönlendirmesine izin verme.hesabımı açmak istiyorum ve internet subesinide aktif edin lütfen de oda işini yapsın.onun işi müşterinin dediğini yapmak kendi istediğini değil.yanlış yapmışsın bnce ...Ben numarami guncelledim simdi. Hesap acacam dedim. Kredi sistemi size otomatik hesap acacak dedi. Ben internet subesi hesabi nasil acacam peki dedim. Onu sonra acariz dedi. Basindan savdi zilli. Neyse acelem vardi. Yatmassa ben soracam ona
14 u başvuru umut kestin. Ben 2 sinde başvurdum hala hergun bakıyorumÇıkanlara hayırlı olsun. Ben umudu kestim artık. 14 unde başvurdum tıķ yok. Maaş bankam halkbankasina 2 sinde başvurdum ondan bile ses yok. Maaş alıyorum kredi kartım var maaş avansım var hepsini düzgün öderim adamlar vermedi kredi.
İnternet bankaciliginda hesaplarima gir hesap ac ac var orda ordan hesap aciyinBen numarami guncelledim simdi. Hesap acacam dedim. Kredi sistemi size otomatik hesap acacak dedi. Ben internet subesi hesabi nasil acacam peki dedim. Onu sonra acariz dedi. Basindan savdi zilli. Neyse acelem vardi. Yatmassa ben soracam ona
Aynen krediyi kullan a gir sozlesmeleri vs oku onayla sonra sistem seni yeni hesaba yonlendiriyoBen numarami guncelledim simdi. Hesap acacam dedim. Kredi sistemi size otomatik hesap acacak dedi. Ben internet subesi hesabi nasil acacam peki dedim. Onu sonra acariz dedi. Basindan savdi zilli. Neyse acelem vardi. Yatmassa ben soracam ona
Ya haklisin. Hem acelem vardı hemde sinirlenmeye basladım. Pazartesiye kadar bir gelisme olmssa bir daha giderimbenden sana bır tavsıye arkadasım ; birinin seni yönlendirmesine izin verme.hesabımı açmak istiyorum ve internet subesinide aktif edin lütfen de oda işini yapsın.onun işi müşterinin dediğini yapmak kendi istediğini değil.yanlış yapmışsın bnce ...
Aaa dogru. Tesekkurler. Daha once onu deniyordum numaramı yazmıyordu. Belki simdi olur. Tesekkurler. Deneyecegimİnternet bankaciliginda hesaplarima gir hesap ac ac var orda ordan hesap aciyin
Soyle bi hatada alabilrsin. Hesap acmaya yetkiniz yoktur . İnternet bankaciligina bagli hesabiniz yoktur yazabilir. Onuda subeden yapiyosun internet bankaciligini hesaba bagliyoAaa dogru. Tesekkurler. Daha once onu deniyordum numaramı yazmıyordu. Belki simdi olur. Tesekkurler. Deneyecegim
hayırlı olsun kardo. nasıl kutluyoruz bunuAaa dogru. Tesekkurler. Daha once onu deniyordum numaramı yazmıyordu. Belki simdi olur. Tesekkurler. Deneyecegim
Tuh bu kotu haber Daha baslamadım denemeye. Simdi acmaya calısacagım.Soyle bi hatada alabilrsin. Hesap acmaya yetkiniz yoktur . İnternet bankaciligina bagli hesabiniz yoktur yazabilir. Onuda subeden yapiyosun internet bankaciligini hesaba bagliyo
Şu parayı elime almadan plan yapamıyorumhayırlı olsun kardo. nasıl kutluyoruz bunu
forumları geziyordum berkay 1 saat önce bi yerde yine çekilişte cıktı. böyle bi adam yok yaŞu parayı elime almadan plan yapamıyorum