- 10,355
- 5,550
- 113
Aynen oyle. Gidip carsambaya belki hesap actiririm usenmessem. En azindan yatarsa ugrasmamson umut çarşamba günü olumlu olumsuz sonuç geldi geldi gelmedi dahada kesin umudunuzu
Aynen oyle. Gidip carsambaya belki hesap actiririm usenmessem. En azindan yatarsa ugrasmamson umut çarşamba günü olumlu olumsuz sonuç geldi geldi gelmedi dahada kesin umudunuzu
Ayaklarına yazık gitme degmezAynen oyle. Gidip carsambaya belki hesap actiririm usenmessem. En azindan yatarsa ugrasmam
Ya ziraat her zaman lazim oluyor. Isyerimin onunde var koyumde var. Gecen garanti kartiyla 1.000 lira cektim 14 lira kesti. Gene basladilar kesmeyeAyaklarına yazık gitme degmez
o tvde cıkan fabrıkatorler varya onlara gıttı. devletımız sagolsun cok yardımcı oldu bu zor gunlerde felan dıyen fabrıkatorlere gıttı paranın coguBu ırzı kırık namussuzlar daha 1 hafta olmadı 21 milyar tl daha verdiler kamu bankalarına bu puşt oğlu puştlar kime verdi bu parayı arkadaş?
3000 verdiklerinde 10.000 e tamamladılar
Çoğu kişiye 3 bin cıktı zaten biride benim,kdk ya yazdım itiraz için cimere yazdım tuttum birde ziraata yazdım ,kaç gün oldu ses seda yok,en son bi haberde kdk başkanı itiraz edin halledeceğiz diye bir yazısı vardı ama tik yok.
Evet cok hizlilar 2 gunde ged geldiHesabın varsa sms de geç gelebilir günde 1 iki kere kontrol et ve diğer bir tavsiyem vakiftan da basvuru yap ziraat e göre daha hizlilar
Alamadinmi kank sen dahaEvet cok hizlilar 2 gunde ged geldi
Yoo.bn bana cikmaz cikm basvurmadim nisan 18de yada 17de zirrate basvurdum cikmadi cok bekletti diye vakifada basvurdum 2 gunde red geldi.ziraatde hala sonuc yok.halkbanak hic hic basvurmadim.zirrate esim adinada basvurdum 20 gun oldu ondanda ses yok benim islemde beklemede hanimin hanimde.ne onay var ne red var.bizde 2 cocuk var ev kira 2 aydir cok cok zor geciyo gunler.ama bize vermezler evi arabasi olana verirler sistemini s..tiklerimAlamadinmi kank sen daha
Vakif cok hizli hizli ve basariliydi hic hayal kurdurmadi2 aya tamamlanıyor benım basvurum 3 bankayada sımdı sorguladım halen beklemede ücüde.
reddetmeyı unuttular herhalde
Edit: internet bankaciligindan degil de ziraat ana sayfa basvuru takipden tekrar denedim.15 gun once onay sms i gelmisti. Bankaci hesap acmaniza gerek yok demisti. Bugun hesap actim. Kredinizi gun icinde onaylamaniz lazim diyor. Tum formlari onayliyorum. Yatacagi hesabi seciyorum. Otomatik odenecegi maas hesabini seciniz diyor. Maasim baska bankaya yatiyor. Onay verince isleminizi su anda gerceklestiremiyoruz diyor. Ne yapmam lazim. Bilen var mi?
Ekli dosyayı görüntüle 71733Ekli dosyayı görüntüle 71735Ekli dosyayı görüntüle 71737Ekli dosyayı görüntüle 71738Ekli dosyayı görüntüle 71739
Sana dedim dostum hesap ac bilgileri guncelle diye bastaEdit: internet bankaciligindan degil de ziraat ana sayfa basvuru takipden tekrar denedim.
Ekli dosyayı görüntüle 71740
Bana defalarca git hesap ac, bakma sen bankacinin ne dedigine diye uyaran Arkadaslar; keske sizi dinleseydim Saf gibi her gun girip baktigim sayfada degerlendiriliyor yaziyordu. Hesap actirinca aninda kullandirim sayfasina donustu.