Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin 12.5k Nasıl 25k Olur?

Kupon Miktarı
12500
Kupon Oranı
2.00

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,918
2,540
113
sporting lizbon- real sociedad maçına 3.5 üst oyna benim 3 lü kombin ona kaldı 2200 veriyor.

Atashk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,907
1,710
113
Peki benim paramin olmadigini nerden cikardin? Ben genel olarak goruneni soyluyorum sen uzerine alinma
Anladım hocam. Evet bazen 100 attım 200 çektim. 50 attım 150 çektim diye. Çekimin gelmesine bile sevinen arkadaşları görünce üzülüyorum açıkcası. Ama forum olmasa promosyonlardan vs haberdar olamicağız. Biz Para olunca takılıyoruz burda. Ftn vs bir sürü muhabbet dönüyor. Elimizden geldikçe cevaplamaya çalisıyoruz sorularım umursamazlık yapmadan. Paramız olmadığından değil yani.

Azad6363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,636
1,588
113
Arkadaşlar bu ftn leri nasıl siteye atarım Allah için bilen yardımcı olsun

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,490
30,656
113
Arkadaşlar bu ftn leri nasıl siteye atarım Allah için bilen yardımcı olsun
vbette gir tamm mı para yatırma fastokeni seç oraya miktar gir ne kadarsa yatır de çıkan ekranda çıkan adresi kopyala git pran nerdeyse orada çekim ver çekim verirkende bu adresi kullan

ertunc88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,586
2,601
113
Anladım hocam. Evet bazen 100 attım 200 çektim. 50 attım 150 çektim diye. Çekimin gelmesine bile sevinen arkadaşları görünce üzülüyorum açıkcası. Ama forum olmasa promosyonlardan vs haberdar olamicağız. Biz Para olunca takılıyoruz burda. Ftn vs bir sürü muhabbet dönüyor. Elimizden geldikçe cevaplamaya çalisıyoruz sorularım umursamazlık yapmadan. Paramız olmadığından değil yani.
kral neyine üzlüyon öğrenci adam 50 atıyor 150 alıyor 50 yi direk riske etmek yerine deneme veya spin kovalıyor olursa atıyor işine geliyor bu kadar yüksekten bakmayın insanlara aw adamın olayı o illa tüm parasını kumaramı yatırsın :D