- 17,337
- 9,945
- 113
Çok değilmiş rahat uyu derimBest10 da Zamanında 5 k kaybetmıslıgım vardır dart ta
Çok değilmiş rahat uyu derimBest10 da Zamanında 5 k kaybetmıslıgım vardır dart ta
Çikolata vücut mu seversin dost : )))
Asabi gece gece 70 lik açıp hasret mi gidelim şimdiRihanna Bu resımde bile Gider Dost Rihannayı reddedıcek adamın aklından Suphe ederım Yada on takım yoktur Degil Dost @Shellac
hayalimize ne diye karışıyorsun dostRed etmek için önce ulaşılabilir olmak gerekiyor
Ulaşılamayacak şeylerin hayalini kurmak da saçma oluyor.
Haklısın da önce imkanlar olmalı. Zor değil katılıyorum ama. O potansiyelde değilim hele de depremden sonra.hayalimize ne diye karışıyorsun dost
hayal kurabiliyorsak emin ol ulaşılabilirdir
kendini hiçbir zaman küçük görme
herşey insanın kendisinde bitiyor
yok dostÇikolata vücut mu seversin dost : )))
hayal güzel birşeydir dostHaklısın da önce imkanlar olmalı. Zor değil katılıyorum ama. O potansiyelde değilim hele de depremden sonra.
Bazen olmuyor çoğu zaman da hayelde kalıyorhayal güzel birşeydir dost
her zaman hayal kur
sınırlarını zorla
umudunu hiçbirşeyden kesme
her gün yeni bir gündür diye boşuna demezler
onun için pozitif ol, pozitif olsun herşey
Rihanna başka bisey ya sende ağzının tadını biliyorsun dost: ))yok dost
rihanna harici fazla sarmaz beni
rihanna da bihter değil
milka gibi maşallah
Rulet12.5 k nasil olur onun formülü daha gerekli bence
Tsk
Harikasin kardo 🤣 500 lirami alayim zarar vadKardeş Şili ligi maç 01:00 da başlıyor ister korner oyna istersen deplasman iki gol atar kayberderse ben vercem sana kaybı. Gecenin en banko maçı bu maç Ekli dosyayı görüntüle 367453
Ne yaptınız lo adamın 12ksını ezdiniz mi 😁Harikasin kardo 🤣 500 lirami alayim zarar vad
Ben bisey yapmadim kendin oyna dedim arkadasa ne yapti bilmiyorumNe yaptınız lo adamın 12ksını ezdiniz mi 😁