- 874
- 246
- 43
Mutlu yıllar
Ritüel değil..Ritüellere devam.
Sen hortlamissin..Konu nerden hortlamis
15.04.2026 ya dek konu kalacak.Sen hortlamissin..
köşeyi dönmüşsün ihtiyar, çekiliş var mı?Bu da Sıralı ÜÇLÜ...( ritüel değil.tecrübe..vaktinde 6 ayak tek 100 misli kuponumu 5.ayakta 15 dk uzattılar ve benim 10 numarayı yarıştan çıkardılar.5 te kaldım.yoksa tüm para bendeydi.Ekli dosyayı görüntüle 611312
566.96 tl.verdi6.KKOŞU İSTANBUL SİRALI ÜÇLÜ YAKALADIK.
7/8/3 Geldi....Sadece 7/8 in sıralı ikilisi. 111.40 TL..
Ganyanlar: 11.35//13.40//9.80
Bu ganyanlara neden bu kadar az vermiş ..566.96 tl.verdi
Yine de bilinen eski siteler bari böyle sorun yapmıyorlar o sitelerin yapısı attık oturmuş stabilSheratonbet de kod ile 500 yaptik.( 300 yap.150 yatir.300 çek)
00.07 de çekim verdik.45 dk bekledik payfix de sonra iptal iç mesajda payfix güncelleme var MpayEft verin..
Bu yöntemle hesap numarası yaziyor anlamadım.sordum uygulama yükleyin oradaki dedi..haydaa.. payco mefete verelim dedik .
3.kez bağlandık banka havale dedi..banka verdim yine bekliyorum..Ya bu sitelere ne oluyor üç kurusu da mı ödemede sıkıntı veriyorlar.. 1.5 saat oldu..
Dayi kendin yaziyon kendin cevapliyon ne adamsinYine de bilinen eski siteler bari böyle sorun yapmıyorlar o sitelerin yapısı attık oturmuş stabil
Hayır bu sayfada arşiv yapiyorim.kimsenin yorum yazması yada okuması önemli değildir..Dayi kendin yaziyon kendin cevapliyon ne adamsin
baywinbank👍👍👍👍
💎 HERKESE KOŞULSUZ ŞARTSIZ TAM 555₺ HEDİYE !!!
⏰ BÜTÜN TANIDIKLARINA HABER VER 21:00 HERKES KAZANACAK
➡ BAYWİN GİRİŞ ⬅