Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 2 Haftalık Ban'dan Sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,139
535
113
Herhalde bu forumda encok ben banlandim varmı benim rekoru kiran

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,404
5,219
113
Haklısın çok özür dilerim pardon suçlu benim tabi nasıl istersen bunlar bana göre laflar olmadığı için olabilir
Forumun yöneticisi sen olsaydın ne yapardın adminleri kendi yerine koy mesela bir yerde düzen yoksa o yerden hiç bir zaman hayır gelmez bu sadece üyeler için değil siteler içinde geçerli

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,093
5,766
113
Herhalde bu forumda encok ben banlandim varmı benim rekoru kiran
forzatokatı ne zaman görsem banlanıyor ya da uyarı yiyor o olabilir banı bittikten iki dakika sonra tekrar ban yiyen arkadaşlar vardı iki yıl önce onlarla yarışman zor

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,618
45,034
113
Olabilir sende benim gibi hak yemez hakkını yedirmez biri olduğun için olabilir
aslında biraz hakaretten banlanmısımdır genellıkle sınırlı oldugum ıcın kendımı kaybedıyorum ama yonetım ıyıdır yanı bana cok sabırlılar :D ben kendım yonetımde olsam benım gıbı adamı daha fazla banlardım herneyse daha dikkatlı konuılar ac herkezlede diyolaga gırme burada erkek gorunup cok bayan var :D

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,139
535
113
aslında biraz hakaretten banlanmısımdır genellıkle sınırlı oldugum ıcın kendımı kaybedıyorum ama yonetım ıyıdır yanı bana cok sabırlılar :D ben kendım yonetımde olsam benım gıbı adamı daha fazla banlardım herneyse daha dikkatlı konuılar ac herkezlede diyolaga gırme burada erkek gorunup cok bayan var :D
Haklısın üstada diyaloğa çekiyorlar bnde dayanamim ha nedem

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,139
535
113
forzatokatı ne zaman görsem banlanıyor ya da uyarı yiyor o olabilir banı bittikten iki dakika sonra tekrar ban yiyen arkadaşlar vardı iki yıl önce onlarla yarışman zor
Bende öyle oldum işte 15dakikada 2kez banlandim ben olsam bende banlardim kendimi çünkü bı .iç yüzünden ağzımı bozdum şikayet etmiş galiba

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,404
5,219
113
Tamam usta sinirlenme sakin
Ben sakinim dost 8 tane foruma üyeligim var bunların 5 tanesi beş para etmez nedeni dilediğin gibi küfür yazabilirsin konulara 1 tane admin karışmaz sana küfür serbest konu açma serbest ilgi alaka yok sponsor sitede paran kaldığında 500 tane etiket at 1 tanesi ilgilenmez cevap vermez üstüne banlanırsın oda yetmedi sponsor sitenin avukatlığını yaparlar bu forumlar tam benlik miş tamda bana goreymis dersen dm at oralarda takil

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,139
535
113
Ben sakinim dost 8 tane foruma üyeligim var bunların 5 tanesi beş para etmez nedeni dilediğin gibi küfür yazabilirsin konulara 1 tane admin karışmaz sana küfür serbest konu açma serbest ilgi alaka yok sponsor sitede paran kaldığında 500 tane etiket at 1 tanesi ilgilenmez cevap vermez üstüne banlanırsın oda yetmedi sponsor sitenin avukatlığını yaparlar bu forumlar tam benlik miş tamda bana goreymis dersen dm at oralarda takil
Sende haklısın eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...