Böyle konular açarsan yeni banın hayırlı olsun demek düşer banaHerhalde bu forumda encok ben banlandim varmı benim rekoru kiran
Durduk yere kimse banlanmaz Forum kurallarına uy banlanma sendeHerhalde bu forumda encok ben banlandim varmı benim rekoru kiran
Haklısın çok özür dilerim pardon suçlu benim tabi nasıl istersen bunlar bana göre laflar olmadığı için olabilirDurduk yere kimse banlanmaz Forum kurallarına uy banlanma sende
+18konusumu açtım haberim yok terimBöyle konular açarsan yeni banın hayırlı olsun demek düşer bana
Forumun yöneticisi sen olsaydın ne yapardın adminleri kendi yerine koy mesela bir yerde düzen yoksa o yerden hiç bir zaman hayır gelmez bu sadece üyeler için değil siteler içinde geçerliHaklısın çok özür dilerim pardon suçlu benim tabi nasıl istersen bunlar bana göre laflar olmadığı için olabilir
BenHerhalde bu forumda encok ben banlandim varmı benim rekoru kiran
HoşgeldinHerhalde bu forumda encok ben banlandim varmı benim rekoru kiran
Olabilir sende benim gibi hak yemez hakkını yedirmez biri olduğun için olabilir
Tamam usta sinirlenme sakinDurduk yere kimse banlanmaz Forum kurallarına uy banlanma sende
Çokta umrumda elvedaysa elveda bu dörtlük sahan gelsin seven sever sevmeyen yol alır gider benim Dünyam herturlu doner hep sen şiir yazacak değilsin ya dostHoşgeldin
Elveda
forzatokatı ne zaman görsem banlanıyor ya da uyarı yiyor o olabilir banı bittikten iki dakika sonra tekrar ban yiyen arkadaşlar vardı iki yıl önce onlarla yarışman zorHerhalde bu forumda encok ben banlandim varmı benim rekoru kiran
aslında biraz hakaretten banlanmısımdır genellıkle sınırlı oldugum ıcın kendımı kaybedıyorum ama yonetım ıyıdır yanı bana cok sabırlılar ben kendım yonetımde olsam benım gıbı adamı daha fazla banlardım herneyse daha dikkatlı konuılar ac herkezlede diyolaga gırme burada erkek gorunup cok bayan varOlabilir sende benim gibi hak yemez hakkını yedirmez biri olduğun için olabilir
Haklısın üstada diyaloğa çekiyorlar bnde dayanamim ha nedemaslında biraz hakaretten banlanmısımdır genellıkle sınırlı oldugum ıcın kendımı kaybedıyorum ama yonetım ıyıdır yanı bana cok sabırlılar ben kendım yonetımde olsam benım gıbı adamı daha fazla banlardım herneyse daha dikkatlı konuılar ac herkezlede diyolaga gırme burada erkek gorunup cok bayan var
Bende öyle oldum işte 15dakikada 2kez banlandim ben olsam bende banlardim kendimi çünkü bı .iç yüzünden ağzımı bozdum şikayet etmiş galibaforzatokatı ne zaman görsem banlanıyor ya da uyarı yiyor o olabilir banı bittikten iki dakika sonra tekrar ban yiyen arkadaşlar vardı iki yıl önce onlarla yarışman zor
HelaaallÇokta umrumda elvedaysa elveda bu dörtlük sahan gelsin seven sever sevmeyen yol alır gider benim Dünyam herturlu doner hep sen şiir yazacak değilsin ya dost
Ben sakinim dost 8 tane foruma üyeligim var bunların 5 tanesi beş para etmez nedeni dilediğin gibi küfür yazabilirsin konulara 1 tane admin karışmaz sana küfür serbest konu açma serbest ilgi alaka yok sponsor sitede paran kaldığında 500 tane etiket at 1 tanesi ilgilenmez cevap vermez üstüne banlanırsın oda yetmedi sponsor sitenin avukatlığını yaparlar bu forumlar tam benlik miş tamda bana goreymis dersen dm at oralarda takilTamam usta sinirlenme sakin
OdeilHelaaall
Sende haklısın eyvallahBen sakinim dost 8 tane foruma üyeligim var bunların 5 tanesi beş para etmez nedeni dilediğin gibi küfür yazabilirsin konulara 1 tane admin karışmaz sana küfür serbest konu açma serbest ilgi alaka yok sponsor sitede paran kaldığında 500 tane etiket at 1 tanesi ilgilenmez cevap vermez üstüne banlanırsın oda yetmedi sponsor sitenin avukatlığını yaparlar bu forumlar tam benlik miş tamda bana goreymis dersen dm at oralarda takil