- 47,002
- 51,213
- 113
Başkan bana vermez reis ödül o ilk kişiye özeldiUmut 10 k az kaldı.başkandan hediyeyi alıp rol sırası sende
Başkan bana vermez reis ödül o ilk kişiye özeldiUmut 10 k az kaldı.başkandan hediyeyi alıp rol sırası sende
Hemen operasyona başlayalımBaşkana söylim ıp ban atsın hemen forumun yarısı benim zaten
3-5 bin mi kullanıcı adımın üstüne tıkla ve konudan çıkmesaj sayım iyi de 3-5 bin olanlar var bana düşmez o
Adamsiin pazartesi basliyorumAyıpsın 1 bayi vericem sana
hahahah lan sjsjsjsjHemen operasyona başlayalım
İlk 3 e yapar bence bi kıyak başkanBaşkan bana vermez reis ödül o ilk kişiye özeldi
Düşün kanka bulursun :SSenin ayağını kaydırmak lazım ama nasıl
4 de bağa, 4 de...İlk 3 e yapar bence bi kıyak başkan
Şöyle bir sağlam para tutturayim sizi yasaticam nailex umut sen benDüşün kanka bulursun :S
Bana atmaz ip ban seviyorlardir beni yaBaşkana söylim ıp ban atsın hemen forumun yarısı benim zaten
burda olduğunu bilsem yaklaşmazdım bile3-5 bin mi kullanıcı adımın üstüne tıkla ve konudan çık
Insallah kanka 4 biri bulacak o parayi az kaldiŞöyle bir sağlam para tutturayim sizi yasaticam nailex umut sen ben
senin yuregin yeter kardesim benimmm gormus kadar olduk valla varolŞöyle bir sağlam para tutturayim sizi yasaticam nailex umut sen ben
En eskilerden sensin galiba knk 2018 ocakBiz bi ara kaybolduk piyasadan hey gidi hey kimseler yoktu site içi chat vardı herkes yardırıyordu
Benim resmime de tıklayıp bakmazsan üzülürümburda olduğunu bilsem yaklaşmazdım bile