- 59,502
- 26,737
- 113
Gsliler nerde
Pazar günü belli olurGsliler nerde
Paylaştığım Twitter adresine bak dost.. Neden dediğimi anlarsındünyanın işi gucu yok superlıgde ne oluyor dıye meraktan bakıyordu zaten aw
Yok dost, adam tekmelige vursa diğer taraftaki ayağını tutar mı 😅Nellssonun pozisyon faul tekmeliğe vurmuş oda atmış kendini penaltı gram alakasız
Afiyet olsun dost 😅Çayımla çekirdeğimi aldım ooohhhh
Bak buna dikkat etmedim 😂Yok dost, adam tekmelige vursa diğer taraftaki ayağını tutar mı 😅
Yenilgimiz yok yalnız İnönü de dost umarım hakem hatası olmayan bir maç olması dileğiyle.gs algılarla gıdıyormusta yok soyleymıste yok boyleymısde
2,0 öne gecen takımda orta saha takır takır pas hatası yapıyor dokuluyor defansta sametın hatalarından gol yenıyor yanda hoca ızlıyor bız tv den azızın ahı var bu takımda onun ahı gıtmeden bu takım sampıyon felan olamaz bugun yense hhaftaya bjk macına streslı cıkacaktı gs onu bıle yapamadılar haftaya bu gs bjk yı yener sonra kımse sampyıonluk hayalı kurmaz
LalalalaalalaayyyyKonyaspor sen çoookk yaaşşaaaa
guzel mac olsun da gerısının onemı yok dostYenilgimiz yok yalnız İnönü de dost umarım hakem hatası olmayan bir maç olması dileğiyle.
Ads desen daha iyiydi 😅Konyaspor sen çoookk yaaşşaaaa
Aynen öyle dostguzel mac olsun da gerısının onemı yok dost
Bu pazar aslan çevirme varKonyaspor sen çoookk yaaşşaaaa
kardeş ben durumun vahimliğini vurgulamak için söyledim ama yine de sen bilirsin bi ara gel de özel hocam olMatematik öğretmenin bunu görseydi kendini çükünden asardı