- 6,134
- 5,173
- 113
Bir fenerli olarak feneri çok iyi tanıyorum bu konunun konuşulmasına bile gerek yok Galatasaray kalan bütün maçlarını kaybetse dahi Fenerbahçe şampiyon olamaz ümitli olan fenerli kardeşim varsa boşuna ümitlenmesin
Dost bu dün ki maç da ikinci yarı oyun çok durmadı 9 dk uzatma verdi bence uzatmanın hakkı 4 veya 5 dakikaydı belki o zaman bizim fener oyuncuları o golü yemezlerdi.Bir fenerli olarak feneri çok iyi tanıyorum bu konunun konuşulmasına bile gerek yok Galatasaray kalan bütün maçlarını kaybetse dahi Fenerbahçe şampiyon olamaz ümitli olan fenerli kardeşim varsa boşuna ümitlenmesin
Dost yazmayın şöyle harbi komik duruma düşüyosunuz simdide uzatmamı bahane oldu maçta ikinci yarı 5 gol olmuş hakem vara gidip izlemis penaltı olmuş 3 Sarı kart cikmis 10 oyuncu degisikligi var nasil cok durmamis oyunDost bu dün ki maç da ikinci yarı oyun çok durmadı 9 dk uzatma verdi bence uzatmanın hakkı 4 veya 5 dakikaydı belki o zaman bizim fener oyuncuları o golü yemezlerdi.
10 sene oldu yaşlanıyoruz artık şampiyon ol fener gençliğimizi erittin be 😔
Küçük düşürme degil dostum zaten bizi yakan defans oldu neyse saglık olsunDost yazmayın şöyle harbi komik duruma düşüyosunuz simdide uzatmamı bahane oldu maçta ikinci yarı 5 gol olmuş hakem vara gidip izlemis penaltı olmuş 3 Sarı kart cikmis 10 oyuncu degisikligi var nasil cok durmamis oyun
Beşiktaşlıyım ancak fenerbahçe nin şampiyon olacağına inanıyorum
Fenerbahçe %95 şampiyon
Fener tersten saplar...Fenerbahçe %95 şampiyon
Kesinlikle fener winner bir klüp bunu herkes biliyorSon 2 haftaya kadar GS avantajlıydı ama bence artık %51 FB %49 GS. GSnin panik havasını atması lazım.
reis şampiyon cimbom mu @Daimon