- 87,666
- 47,646
- 113
Buda 0.0 biticek gibi yarinki maclar boyle olmaz hele bizim mac hic olmaz en az 3 gol 5e kdr yolu var
Buda 0.0 biticek gibi yarinki maclar boyle olmaz hele bizim mac hic olmaz en az 3 gol 5e kdr yolu var
düzmece zaten tamamen hepsi ayarlı milleti yazın yoklukta mecbur oynadığı için ve çoğu insan gole girdiği için hep yaktılar canını herkesinGüzel para kaldirdilar resmen soygun turnuvası
maç önü alsan 15 oran500 atacaktım 200 yeter dedik iyi kazanç
Ekli dosyayı görüntüle 566605
Maç önüne bakmadım da vardır 12 en azmaç önü alsan 15 oran
O kdr yokdur be bro.dep savunmaci takimdimaç önü alsan 15 oran
Tur atlayacak gibi. Portekiz basınında milli takım ve bazı oyuncular yerden yere vurulduSlovenya tur atlayabilir
Peki titanes maçında 140 sayı çıkmasıSu maçları izlediğim zamana acıdım bugün ku maçlarda
Herkes 1 gol atıp bitirmek istiyor beraberlik olan maçlar da yenik duruma düşene kadar rolanti olan takım gol yiyince bir anda yüzde 70 oynuyor felan
Son zamanlarda seyir zevki en düşük gördüğüm büyük turnuva şahsi görüşüm
vardır kesinlikle ronaldonun gol atarı bile 1.70 di baya ciddi birde tek gol le 0-0 skor arasında da orab farkı oluyor benim fikrim en az 14-15 bandındaydı bakmadım yalan söylemiyimO kdr yokdur be bro.dep savunmaci takimdi
Şunuda kurtardı geldi bide 3 penaltı kurtardı pepe ve Ronaldo iyi bi muamele çekmeli kaleciyeKaçana bak Pepe'nin hayatınu kurtardı kaleci