İs sanayisi varsa sanayi de takıl araban da varmış sabah kahvaltısı sat iyi para kazanırsın sermayesi yok paran durur2.5 milyon tlye kaç tl bonus alırım kral
Dediğimi yap ay da 150 bin kar cepteArkadaşlar 23 yaşındayım ve 2.5 MİLYON TL ye yakın bütçem var işim yok okulu bıraktım öyle boş boş geziniyorum takılıyorum arabayla sadece.Siz 23 yaşında olsanız ve elinizin altında 2.5 milyon TL para olsaydı nasıl bir iş kurma planı yapardınız ne açardınız nasıl değerlendirirdiniz ?
Reel hayat için konuşuyorum borsa,halka arz,trolden kumar şeyleri söylemeyin lütfen
Eğer kendinin iyi oldugunu dusundugun bir alan varsa onun üzerine yogunlas yani kendine yatırım yap oradan geliştir kendini, birşeyi iyi yaparsan para gelir kendiliginden, kişisel eğitimin için kullanabilecegin güzel bir imkan, ha mal mülk için çok değil belki nereden baktığına göre değişir ancak dediğim gibi birşeyi iyi yapanlardansan zaten maddi imkanlar seni bulacaktirArkadaşlar 23 yaşındayım ve 2.5 MİLYON TL ye yakın bütçem var işim yok okulu bıraktım öyle boş boş geziniyorum takılıyorum arabayla sadece.Siz 23 yaşında olsanız ve elinizin altında 2.5 milyon TL para olsaydı nasıl bir iş kurma planı yapardınız ne açardınız nasıl değerlendirirdiniz ?
Reel hayat için konuşuyorum borsa,halka arz,trolden kumar şeyleri söylemeyin lütfen
Resmen kendini ihbar ediyor bukadar da açık adres hayret hadi bı sevmedigin görse bu yazıyı ihbar etse akıllı olun la bukadar zormu akıllı davranmakSamsun’un neresindesin metro markete yolun düşerse beklerim şarküteri bölümüne
BEN BABAMI ALIRDIM YANIMA ATARDIM PARAYI FAIZE BABAMLA TATILE CIKARDIM YASAYAMADIGIM GECMISI DOYA DOYA DOYA DOYA YASARDIM DOSTUMArkadaşlar 23 yaşındayım ve 2.5 MİLYON TL ye yakın bütçem var işim yok okulu bıraktım öyle boş boş geziniyorum takılıyorum arabayla sadece.Siz 23 yaşında olsanız ve elinizin altında 2.5 milyon TL para olsaydı nasıl bir iş kurma planı yapardınız ne açardınız nasıl değerlendirirdiniz ?
Bende samsundayim olurda restorant açar isen paket servis için motokurye ekip konusunda yardımcı olurum reisArkadaşlar 23 yaşındayım ve 2.5 MİLYON TL ye yakın bütçem var işim yok okulu bıraktım öyle boş boş geziniyorum takılıyorum arabayla sadece.Siz 23 yaşında olsanız ve elinizin altında 2.5 milyon TL para olsaydı nasıl bir iş kurma planı yapardınız ne açardınız nasıl değerlendirirdiniz ?
Kardeşim senin vizyonunu seveyim. Gitsene İsviçre Avusturya alplerine , Uludağ nedir aw2.5 milyon param gider uludağa kayak yaparım
Hayatta hiçbir başarısı olmayip sabahtan akşama kadar aylak aylak forumda dolanıp bonus arayan asosyal insanlara bu soruyu sorma bence birazcık akıllı olsalar zaten burda olmazlarArkadaşlar 23 yaşındayım ve 2.5 MİLYON TL ye yakın bütçem var işim yok okulu bıraktım öyle boş boş geziniyorum takılıyorum arabayla sadece.Siz 23 yaşında olsanız ve elinizin altında 2.5 milyon TL para olsaydı nasıl bir iş kurma planı yapardınız ne açardınız nasıl değerlendirirdiniz ?
Aslında haklısınHayatta hiçbir başarısı olmayip sabahtan akşama kadar aylak aylak forumda dolanıp bonus arayan asosyal insanlara bu soruyu sorma bence birazcık akıllı olsalar zaten burda olmazlar
Not: çekim paylaşım bonusu için girdim foruma yoksa umrumda degil
Haklıyım ve dost acı söyler. Ders çıkarana.Aslında haklısın