- 2,864
- 2,435
- 113
BİRAZ AÇARMISIN HOCAMDediğimi yap ay da 150 bin kar cepte
BİRAZ AÇARMISIN HOCAMDediğimi yap ay da 150 bin kar cepte
Site aç kanka düşünme bileArkadaşlar 23 yaşındayım ve 2.5 MİLYON TL ye yakın bütçem var işim yok okulu bıraktım öyle boş boş geziniyorum takılıyorum arabayla sadece.Siz 23 yaşında olsanız ve elinizin altında 2.5 milyon TL para olsaydı nasıl bir iş kurma planı yapardınız ne açardınız nasıl değerlendirirdiniz ?
Reel hayat için konuşuyorum borsa,halka arz,trolden kumar şeyleri söylemeyin lütfen
2.5 milyon tln olsa kesinlikle muhabbet dahi bile olsa aklının ucuna bile gelip buraya girip bunu yazmazsin ve eminim bizede sormazsin.neden çünkü o yaşta o parayı nasıl yerim diye düşünürsün..anlayana 😂😂Arkadaşlar 23 yaşındayım ve 2.5 MİLYON TL ye yakın bütçem var işim yok okulu bıraktım öyle boş boş geziniyorum takılıyorum arabayla sadece.Siz 23 yaşında olsanız ve elinizin altında 2.5 milyon TL para olsaydı nasıl bir iş kurma planı yapardınız ne açardınız nasıl değerlendirirdiniz ?
Reel hayat için konuşuyorum borsa,halka arz,trolden kumar şeyleri söylemeyin lütfen
Sanane ne lan tırrek. Git kendi konunaLa uyduruyor bu ya bide 8 sayfa yazı yazmışsınız 2,5 trilyon parası olan adam zeki adamdır
Bu daha ne yapacağını bilmiyor parayı 2,5 trilyonu bırak 100 tl si bile yoktur sizi trollüyor
Her boka inanmayın 2,5 milyonu nerden kazanacak ossuruktan teyyare işte
Sen ne diyorsan bence tam tersidir oyuzden bence doğru söylüyor arkadasLa uyduruyor bu ya bide 8 sayfa yazı yazmışsınız 2,5 trilyon parası olan adam zeki adamdır
Bu daha ne yapacağını bilmiyor parayı 2,5 trilyonu bırak 100 tl si bile yoktur sizi trollüyor
Her boka inanmayın 2,5 milyonu nerden kazanacak ossuruktan teyyare işte
aynen kanka kapatılması lazım çok boş bir konu boş adam ve boş konu tamamen delil yok ispat yok
Her b.ka gülme rica ederimSen ne diyorsan bence tam tersidir oyuzden bence doğru söylüyor arkadas
Hayal dünyası işteula bende 200 milyon var bı boka yaramıyor 2.5 ile ne olur
Hayel olan ne dostumHayal dünyası işte
Reis 8 tane Honda Dio al kiraya ver her ay 1 tane alsın bedavadan güzel sistemArkadaşlar 23 yaşındayım ve 2.5 MİLYON TL ye yakın bütçem var işim yok okulu bıraktım öyle boş boş geziniyorum takılıyorum arabayla sadece.Siz 23 yaşında olsanız ve elinizin altında 2.5 milyon TL para olsaydı nasıl bir iş kurma planı yapardınız ne açardınız nasıl değerlendirirdiniz ?