Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 23 Yaşında ve 2.5 Milyon TL Paranız Olsa

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,134
5,173
113
Arkadaşlar 23 yaşındayım ve 2.5 MİLYON TL ye yakın bütçem var işim yok okulu bıraktım öyle boş boş geziniyorum takılıyorum arabayla sadece.Siz 23 yaşında olsanız ve elinizin altında 2.5 milyon TL para olsaydı nasıl bir iş kurma planı yapardınız ne açardınız nasıl değerlendirirdiniz ?
Reel hayat için konuşuyorum borsa,halka arz,trolden kumar şeyleri söylemeyin lütfen :)
Valla benim tavsiyem olur da kumarda 300-500tl kaybedersen o 300-500tl zararı kurtarmanın peşine düşme.Kumara Elon Musk ın parası bile dayanmaz.2 günlük hırsına yenilmen seni kabusa götürür

Extaxytance

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
195
75
28
Arkadaşlar 23 yaşındayım ve 2.5 MİLYON TL ye yakın bütçem var işim yok okulu bıraktım öyle boş boş geziniyorum takılıyorum arabayla sadece.Siz 23 yaşında olsanız ve elinizin altında 2.5 milyon TL para olsaydı nasıl bir iş kurma planı yapardınız ne açardınız nasıl değerlendirirdiniz ?
Reel hayat için konuşuyorum borsa,halka arz,trolden kumar şeyleri söylemeyin lütfen :)
O para kumardan geldiyse har vurup harman savur kardesim cik git gidebilecegin her yere her ulkeye git. Henuz gencsin ilerde bu yasadigin deneyimlerle daha iyi fikirler ve akilli daha dogru isler yaparsin. Kendini olgunlastir biraz :)

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,919
1,155
113
at faize uğraşma yoksa burda bunu sorduğuna göre sen o parayı kumarda yersin biraderim

Legolas35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
753
804
93
Şu an getirisi en iyi olan cash paraya banka faizi. Kira filan iş kurma fikri o bütçeye göre bence çok iyi değil.

KurtAdam31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
828
269
63
Karar vereceğin zamana kadar paranı altın da tut TL de zarar etmesin

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
ya şunu ciddiye alıp gündemde tutup durmayın konuyu
aslı astarı olmayan hayal ürünü bişey hakkında onu yap bunu yap diyip de vaktinizi boşa harcamayın

sezermc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,318
826
113
Sarışın esmer kumral kıvırcık minyon çekik nokta