- 4,829
- 4,013
- 113
Çoktan gitmiştir bile kayıp bonusunu katlamaya çalışıyordur.Antep kankam umarim kasani sifirlarsin bi 10k daha borcun olur
Çoktan gitmiştir bile kayıp bonusunu katlamaya çalışıyordur.Antep kankam umarim kasani sifirlarsin bi 10k daha borcun olur
Öyle deme dost kurşun şeker sana girer sonra üzülürsünAntep kankam umarim kasani sifirlarsin bi 10k daha borcun olur
1k gitti kaldi 1.5Tenis maçı forumdan biri verdi bol kazançlar olsun 👍🏻
Haydi inşallah bakalım 🙏🏻😋1k gitti kaldi 1.5
Çok güzel kupon, kaldı 1.5kTenis maçı forumdan biri verdi bol kazançlar olsun 👍🏻
Uçan kuşta en az 75000 borç var dost sen ne anlatıyorsun Antepli yi eskiler tanır yeniler örnek alırelinde 2500 TL var ve 10 bin borcun var katlamak istiyorsun tek yapman gereken bir başka arkadaşından 7500 TL borç istemek
Moneypay kapalı değil mi aylardır nasil kullandinArkadaşlar rica ediyorum lütfen dalga geçerek yazmayın saçma sapan yazanları direk yoksayacam
Biz zaten batmışız bir öneri fikir istiyorum şuanlık son miktarım bu ve geçen ay kendimi çok zorladım bu ay rahatlamam için bunu en düşük 10 bin yapmam lazım kombine mi tek tek mi önerirsiniz
Cumartesi bu son borcu aldığım arkadaşa 5 bin vermem lazım 1.100 Moneypay borcu var 300 TL yan komşunun borcu 300 TL telefoncuya borcum var 2.300 TL icrada olan Vodafone borcu bunları halletsem yemin ederim kurtulurum
Başkan ben eskiyi katmıyorum ki o 75 bin aldığım kişi hala duruyor onun en azından acelesi yok onu diyorumUçan kuşta en az 75000 borç var dost sen ne anlatıyorsun Antepli yi eskiler tanır yeniler örnek alır
Sana bana kapalı o Antep’ten sonrasına açık moneypay kime kredi verecegını bilirMoneypay kapalı değil mi aylardır nasil kullandin
Ben 7500 borç al dedi diye 75000 rastgele söyledimBaşkan ben eskiyi katmıyorum ki o 75 bin aldığım kişi hala duruyor onun en azından acelesi yok onu diyorum
Öyle biri varda o kadar vermez en fazla 1000-1500 arası ve artık borç yapacak derman kalmadıelinde 2500 TL var ve 10 bin borcun var katlamak istiyorsun tek yapman gereken bir başka arkadaşından 7500 TL borç istemek
Arkadaşlar rica ediyorum lütfen dalga geçerek yazmayın saçma sapan yazanları direk yoksayacam
Biz zaten batmışız bir öneri fikir istiyorum şuanlık son miktarım bu ve geçen ay kendimi çok zorladım bu ay rahatlamam için bunu en düşük 10 bin yapmam lazım kombine mi tek tek mi önerirsiniz
Cumartesi bu son borcu aldığım arkadaşa 5 bin vermem lazım 1.100 Moneypay borcu var 300 TL yan komşunun borcu 300 TL telefoncuya borcum var 2.300 TL icrada olan Vodafone borcu bunları halletsem yemin ederim kurtulurum
[/QU
75 bin verip acelesi olmayan arkadaşı sanırım enflasyon, alım gücü vs gibi şeyleri bilmiyor. Herkese lazım şöyle borç veren arkadaşBen 7500 borç al dedi diye 75000 rastgele söyledim
Nerden bileyim gerçek olduğunu Antepli dost