Benim 75 bin tl borç veren arkadaşım olur musun dost75 bin verip acelesi olmayan arkadaşı sanırım enflasyon, alım gücü vs gibi şeyleri bilmiyor. Herkese lazım şöyle borç veren arkadaş
Benim 75 bin tl borç veren arkadaşım olur musun dost75 bin verip acelesi olmayan arkadaşı sanırım enflasyon, alım gücü vs gibi şeyleri bilmiyor. Herkese lazım şöyle borç veren arkadaş
Valla içine doğmuşBen 7500 borç al dedi diye 75000 rastgele söyledim
Nerden bileyim gerçek olduğunu Antepli dost
Tek kişiden carpilmak her zaman daha iyidir, olurum tabi enişteBenim 75 bin tl borç veren arkadaşım olur musun dost
O zaman adını koyalım dostTek kişiden carpilmak her zaman daha iyidir, olurum tabi enişte
Kanki o profil fotosu ne öyle Kerimcan Durmaza mı özendin: )))Benim 75 bin tl borç veren arkadaşım olur musun dost
@nişantaşı leopar atlet don işine girmişKanki o profil fotosu ne öyle Kerimcan Durmaza mı özendin: )))
İrtibat @Aekrem @Kaan03Arkadaşlar rica ediyorum lütfen dalga geçerek yazmayın saçma sapan yazanları direk yoksayacam
Biz zaten batmışız bir öneri fikir istiyorum şuanlık son miktarım bu ve geçen ay kendimi çok zorladım bu ay rahatlamam için bunu en düşük 10 bin yapmam lazım kombine mi tek tek mi önerirsiniz
Cumartesi bu son borcu aldığım arkadaşa 5 bin vermem lazım 1.100 Moneypay borcu var 300 TL yan komşunun borcu 300 TL telefoncuya borcum var 2.300 TL icrada olan Vodafone borcu bunları halletsem yemin ederim kurtulurum
Ozaman hayırlı olsun kanki : )))@nişantaşı leopar atlet don işine girmiş
Reklam yüzü olduk aylık 10 bin dolara
Alayım kardeşime bir tane rahat rahat gezsinOzaman hayırlı olsun kanki : )))
Öyle değil kral ya hazır limit bakım çalışması vardı, yakın zamanda hizmetinizde diyor şuan halen benim 8k limit var halihazırda zatenSana bana kapalı o Antep’ten sonrasına açık moneypay kime kredi verecegını bilir
Ben bir kez bile geciktirmedim en az 20 bin Migros’tan yemek sipariş vermişimdir
6500 oldu limit açmadılar bir daha banklarla da sıkıntı yok tam ruh hastası o moneypay
Saol kanki biz seher yıldızı takılırız ömür boyu sponsor : ))))Alayım kardeşime bir tane rahat rahat gezsin
Bakımdan sonra açılmadı işteÖyle değil kral ya hazır limit bakım çalışması vardı, yakın zamanda hizmetinizde diyor şuan halen benim 8k limit var halihazırda zaten
Enişte hiç giymez leopar o kartallı soruyoSaol kanki biz seher yıldızı takılırız ömür boyu sponsor : ))))
Ama bacanağa bi hediye yolla @Novasky
Kendileri bilir eniştem boşver çok da ekstra bir avantajı yoktu zatenBakımdan sonra açılmadı işte
Sürekli harcadım ödedim erteleme bile 1-2 kez yaptım
200 den 6500 e çıktı 3 ayda 2 ay daha kullandım sonra komple kapandı bir daha açılmadı
Seher yildizi bile leoparli don cikarmis hey yavrum heySaol kanki biz seher yıldızı takılırız ömür boyu sponsor : ))))
Ama bacanağa bi hediye yolla @Novasky
Ya benim kullanma amacım limit yükselsin dursun yemek sepetinden soylemıyordum Migros yemek sanal marketten söyledik bit avantajı yok yani maksat limit 50 bine çıksın bı tokat atıp kaçalım ama uyandılar heraldeKendileri bilir eniştem boşver çok da ekstra bir avantajı yoktu zaten
Bu haftaki bütün bayan basket 1. Lig maçlarında ilk çeyrekler hep üst biti salı gününden beri iyi para kaldırdım bende. Bugün başlayan iki mactada da ilk ceyrekler hep üst bittifenerbahçe beikta bayan basket maçı var ts 159.5 oldu simdi
154 ile acıldı yuklu miktarda ust bahsi oynanıyor bizim yamyamlar ii çözmüs
üst oyna bekle öbür türlü parçalanırsın
Bu adam konuş açıyorsa gülüp geciceksinizArkadaşlar rica ediyorum lütfen dalga geçerek yazmayın saçma sapan yazanları direk yoksayacam
Biz zaten batmışız bir öneri fikir istiyorum şuanlık son miktarım bu ve geçen ay kendimi çok zorladım bu ay rahatlamam için bunu en düşük 10 bin yapmam lazım kombine mi tek tek mi önerirsiniz
Cumartesi bu son borcu aldığım arkadaşa 5 bin vermem lazım 1.100 Moneypay borcu var 300 TL yan komşunun borcu 300 TL telefoncuya borcum var 2.300 TL icrada olan Vodafone borcu bunları halletsem yemin ederim kurtulurum