- 16,741
- 11,780
- 113
Dostlar merhaba 4 ay 15 gün kesilmiş gelmiş 2023 deki kavga yaralamadan alındı bu girdi çıktı olayı nasıl oluyor bilen varmi
tam olarak açıklar mısın anlamadım benDostlar merhaba 4 ay 15 gün kesilmiş gelmiş 2023 deki kavga yaralamadan alındı bu girdi çıktı olayı nasıl oluyor bilen varmi
Sabikan yoksa paraya çevrilir. Siciline işler .Dostlar merhaba 4 ay 15 gün kesilmiş gelmiş 2023 deki kavga yaralamadan alındı bu girdi çıktı olayı nasıl oluyor bilen varmi
Bitane taksiciyle kavga etmisdim oda sikayetci olmuştu trafikte kavga ettik yol meselesi yüzünden ben sadece kaska vurmusdum okadar sonra o sikayetci oldu uzlasmak istemedi daha doğrusu para istedi bende vermedim dondu dolasdi ust mahkeme 4 ay 15 gün ceza kesmiş bitane avukata sordum girdi çıktı olcak sana 5 yıl dns vermiş deditam olarak açıklar mısın anlamadım ben
denetimli serbestlik alırsın girdi çıktı dediği de mahkeme evrak ücretleri vs olabilirBitane taksiciyle kavga etmisdim oda sikayetci olmuştu trafikte kavga ettik yol meselesi yüzünden ben sadece kaska vurmusdum okadar sonra o sikayetci oldu uzlasmak istemedi daha doğrusu para istedi bende vermedim dondu dolasdi ust mahkeme 4 ay 15 gün ceza kesmiş bitane avukata sordum girdi çıktı olcak sana 5 yıl dns vermiş dedi
He anladım yatma olmaz yani deme reisdenetimli serbestlik alırsın girdi çıktı dediği de mahkeme evrak ücretleri vs olabilir
Kasım ayindaydi aga sanadami geldi reisadama teslim kagıdı gelmıs 10gun ıcınde sız hala para cevır dıyorsunuz kral 2023 hangı ay onu soyle bi
2 yılın aşağısında yatma olmuyor denetimli serbestlik alıyorsun onda da şu şekilde birebir aynı şekilde bir suça karışmaman gerekiyorHe anladım yatma olmaz yani deme reis
suc tarihi 2023 hangı ayı hocamKasım ayindaydi aga sanadami geldi reis
E devletten gördüm dün vermiş kararı ust mahkeme postayla gelecekmiş kagitadama teslim kagıdı gelmıs 10gun ıcınde sız hala para cevır dıyorsunuz kral 2023 hangı ay onu soyle bi
Kasım.ayisuc tarihi 2023 hangı ayı hocam
Gideceksin dostum yoksa yakalaman çıkar girdi çıktı yerine göre değişir yani cezaevinin yoğunluğuna göre 1 gün de sürer bir hafta da araştır birde avukatın varsa aynı gün işlemlerini yapar çıkarsınGirdi çıktı mecburmu kağıt gelcekmis bana gitme kagidi
Avukat yok tutiyimmi aga napsam akk şaşırdım ya avukat olmasa nekadar sürerGideceksin dostum yoksa yakalaman çıkar girdi çıktı yerine göre değişir yani cezaevinin yoğunluğuna göre 1 gün de sürer bir hafta da araştır birde avukatın varsa aynı işlemlerini yapar çıkarsın
1 gun kalırsın 4 ay ceza nedirGirdi çıktı mecburmu kağıt gelcekmis bana gitme kagidi
e devletten değil de uyap üzerinden kararname de ne yazıyor ona bir bakKasım.ayi
en az 1 ay yatarım var 2023 mayıs ayından sonra alınan cezalarda 10gun bıle alsan yatarın var 4 ayın yatarıda 1 ay yatırıcaklar kapalıda bak haberın olsunKasım.ayi
Avukata gerek yokAvukat yok tutiyimmi aga napsam akk şaşırdım ya avukat olmasa nekadar sürer