- 15,562
- 26,492
- 113
Bi iki yemle boş elle görsünler güzel elde patlat yine boş sanarlar🙂Çok yiyorum ve atamıyorum blöf ne zaman atsam yakalanıyorum)
Bi iki yemle boş elle görsünler güzel elde patlat yine boş sanarlar🙂Çok yiyorum ve atamıyorum blöf ne zaman atsam yakalanıyorum)
bol şans dayı1.adım biraz uzun soluklu dostlar.
En güzeli sağlam elde sağlam vurmak hele hele açar son adamsan of of)Bi iki yemle boş elle görsünler güzel elde patlat yine boş sanarlar🙂
Sağolasın Dostbol şans dayı
Öyle tabi de dost hep teğet geçiyor )Şansın varsa gelir seni bulur
inşallah bugün olacak dayıSağolasın Dost
Herşey onda bitiyor zaten dostŞansın varsa gelir seni bulur
Bulaştığım günede bunu icat edenede ..... be dost .Ben yıllarca kahve islettim oynatyrdm
kendimde çok oynadım oyuzden kaybettik hep
Ama seviyoruz yapacak bişe yok😃
bugün 2 saat kahvede poker izledim şampiyonlar ligi gibiydi kazanan kahveci olduBen yıllarca kahve islettim oynatyrdm
kendimde çok oynadım oyuzden kaybettik hep
Ama seviyoruz yapacak bişe yok😃
🙏inşallah bugün olacak dayı
Boşa dememişler kasa kazanır diyebugün 2 saat kahvede poker izledim şampiyonlar ligi gibiydi kazanan kahveci oldu
Mateus sen yaşıyon muBirazdan başlıyoruz hadi bakalım
Teşekkür ederim MusleraBol şans Erman
Kahveci her zaman kazanır dost güzelde para var bu işte benm mekanda 2 masa poker 3-4 masa yanık sabahtan akşama kadar sürüyordu bazen poker 24 saat hiç aralıksız devam ediyordu kare bozulunca mecbur kareyi tamamlıyorum öyle öyle bağımlı olduk bu sefer musteri geliyodu yer vermek istemiyordum😃bugün 2 saat kahvede poker izledim şampiyonlar ligi gibiydi kazanan kahveci oldu