- 15,562
- 26,492
- 113
Bu Amerika da saat farki dalgasına hep geç başlıyor
İşin içine girince bulaşmadan yapamazsın tabi dost ama inan bana insandan insana değişiyor.Örnek vereyim sana bir arkadaşım var eski futbolcu iddaa işletiyor yani futbolda uzman inan bana takımları felan iyi tanıyor.Abi adam tüm gün iddaa makinesinin başında ama 1 lira yatırmıyor biliyormusun kendimi sıkıyorum oynamak istlyorum ama oynamıyorum diyor.Yani aslında insanın elinde değil birazcık biz irademize galiba sahip çıkamıyoruzKahveci her zaman kazanır dost güzelde para var bu işte benm mekanda 2 masa poker 3-4 masa yanık sabahtan akşama kadar sürüyordu bazen poker 24 saat hiç aralıksız devam ediyordu kare bozulunca mecbur kareyi tamamlıyorum öyle öyle bağımlı olduk bu sefer musteri geliyodu yer vermek istemiyordum😃
Arkadaş istisnadir dost bu işte irade çok zor tadını aldinmi kolay paranın bırakması imkansız gibiİşin içine girince bulaşmadan yapamazsın tabi dost ama inan bana insandan insana değişiyor.Örnek vereyim sana bir arkadaşım var eski futbolcu iddaa işletiyor yani futbolda uzman inan bana takımları felan iyi tanıyor.Abi adam tüm gün iddaa makinesinin başında ama 1 lira yatırmıyor biliyormusun kendimi sıkıyorum oynamak istlyorum ama oynamıyorum diyor.Yani aslında insanın elinde değil birazcık biz irademize galiba sahip çıkamıyoruz
Teşekkür ederim Arsinli kardeşim hedefe ulaşayım dmden ulaşmam direkt arsine gelirim özledim oraları hem)Bok şans kral yarın iş var ama kalbimiz seninle umarım gecenin sonunda mutlu olursun bende sabah dm deki mesajına cevap veririm uyanınca
Aynı aynı dost uyuşturucu,alkol bağımlılık olarak hepsi Kumar aynı kategoride çok iyi biliyorum zamanında çok tedavi oldum .Maalesef çok iyi giderken hep tedaviyi yarıda bıraktım hoppppp tekrar atak geçirip tekrar başladım.Aslında tedavinin yararı var ilaçları düzgün kullanıp rutin doktor kontrollerine gidilirse başarı %100 diyebilirim.Arkadaş istisnadir dost bu işte irade çok zor tadını aldinmi kolay paranın bırakması imkansız gibi
İnan bana uyuşturucudan daha beter
icerlik 100 tl dost deli para 4 kişiye vuruncaKahveci her zaman kazanır dost güzelde para var bu işte benm mekanda 2 masa poker 3-4 masa yanık sabahtan akşama kadar sürüyordu bazen poker 24 saat hiç aralıksız devam ediyordu kare bozulunca mecbur kareyi tamamlıyorum öyle öyle bağımlı olduk bu sefer musteri geliyodu yer vermek istemiyordum😃
İlaçlarda adamı salak yapiyor benim yeğen içiyor gece gündüz uyuyor ölü gibi gerçi icmesse illetten ölecek zatenAynı aynı dost uyuşturucu,alkol bağımlılık olarak hepsi aynı kategoride çok iyi biliyorum zamanında çok tedavi oldum .Maalesef çok iyi giderken hep tedaviyi yarıda bıraktım hoppppp tekrar atak geçirip tekrar başladım.Aslında tedavinin yararı var ilaçları düzgün kullanıp rutin doktor kontrollerine gidilirse başarı %100 diyebilirim.
İcerlik dedikleri nedir bende saat lik alyrdm oynadıkları pota göre degisricerlik 100 tl dost deli para 4 kişiye vurunca
Yok dost ilaçtan ilaca değişir tabi ama bana bir bağımlılık birde antidepresan vermişlerdir sabah içiyordum hemde hiç bir şekilde yan etki uyku vs yapmıyordu hatta daha dinç dinamik hissediyordum inan banaİlaçlarda adamı salak yapiyor benim yeğen içiyor gece gündüz uyuyor ölü gibi gerçi icmesse illetten ölecek zaten
Lilika gibi ozaman 😃Yok dost ilaçtan ilaca değişir tabi ama bana bir bağımlılık birde antidepresan vermişlerdir sabah içiyordum hemde hiç bir şekilde yan etki uyku vs yapmıyordu hatta daha dinç dinamik hissediyordum inan bana
masaya otururken kahvecinin aldığı içerlik dost sonrası doğru pota göre şekillenirİcerlik dedikleri nedir bende saat lik alyrdm oynadıkları pota göre degisr
Teşekkürler Erdal BeyBol şans Erman bey
He anladım kasa aldıkları çipmasaya otururken kahvecinin aldığı içerlik dost sonrası doğru pota göre şekillenir
Lilika gibi ozaman 😃
Ya dost boşver kurtarmışsın kendini boşver ne özleyeceksin.He diyeceksin ki oynamıyormuyım oynuyorsun tabi)He anladım kasa aldıkları çip
Ya valla özledim o günleri 😃