- 2,755
- 1,470
- 113
yok be dayım her türlü sohbete geliriz biz gırgır şamata sen kurşun atsan gül olur oKardeşim espri yaptım yanlış anlama lütfen
yok be dayım her türlü sohbete geliriz biz gırgır şamata sen kurşun atsan gül olur oKardeşim espri yaptım yanlış anlama lütfen
Bak ya a q bana bugün kaçıncı kişinin dayı demesi kafayı yiycem))yok be dayım her türlü sohbete geliriz biz gırgır şamata sen kurşun atsan gül olur o
Sinirlenme dayıBak ya a q bana bugün kaçıncı kişinin dayı demesi kafayı yiycem))
Keliz diye herkes dayı diyor .Cansın kardeşim sağolasın kurşun değil sana Gül atarım ben cansın Can🙏
vallah ben dayı kelimesini hayatta coğu şeyi görüp iki hasbihale mutlu olan dayılara diyorum kellik de dayıma yakışmış amaBak ya a q bana bugün kaçıncı kişinin dayı demesi kafayı yiycem))
Keliz diye herkes dayı diyor .Cansın kardeşim sağolasın kurşun değil sana Gül atarım ben cansın Can🙏
Dost 2 gol olur en kotuDiğer maçta ilk yarıdan gelse
Sağolasın Dost 👍Başladı bol şans
Ne güzel olurdu gelsinde 90na kadar gelsinDiğer maçta ilk yarıdan gelse
Eyvallah kardeşim sağolasın 🙏vallah ben dayı kelimesini hayatta coğu şeyi görüp iki hasbihale mutlu olan dayılara diyorum kellik de dayıma yakışmış ama
İstirahatine bak kardeşim Allah rahatlık versin görüşürüzCanım abim ben daha fazla ekrana bakamıyorum inş tutar kuponlar hayırlı geceler
Bol şanslar 👍Dostlar ben pokerdeyim ara ara gelirim mesajlara cevap veremezsem kusura bakmayın
Bol şanslarDostlar ben pokerdeyim ara ara gelirim mesajlara cevap veremezsem kusura bakmayın