- 7,823
- 3,302
- 113
1 mac won diger 2 macta tek gol bekliyoruz
Çok ters gidiyor bugün çokkkk kardeşim,yattığım kuponları göstersem hayret edersinValla bana freebet eklenmişti kupon yaparken bakmıştım Brezilya'da ki maçlara alt dedik patladik bu maçların hepsi alt olur Miami hariç o üst olurda chili ve o diğer maç çok sıkıntı.yazdigin gibi gelir umarim
Hadi dostum ağzın bal damlıyordur umarım,kupon zaten bu maça bakar gibiIlk gol Paraguay atacak bence iyi bir takim aslinda Arjantin e kaybettiklerinde de iyi oynadilar
Çok geçmiş olsun banada dün bı ark sans parası attı baya katladim aonra inanılmaz işler oldu 5 parasız kaldık sans gittimi gelmiyorÇok ters gidiyor bugün çokkkk kardeşim,yattığım kuponları göstersem hayret edersin
Ya kardeşim tadında tuzunda bırakmıyoruz ki biraz çekip dinlerdimek gerekiyor aslında ama nevsimize yeniliyoruz hep gelsin hep kazanalım istiyoruz .Geçmiş olsun kardeşimÇok geçmiş olsun banada dün bı ark sans parası attı baya katladim aonra inanılmaz işler oldu 5 parasız kaldık sans gittimi gelmiyor
Yok ben abartmam günlük limit var onu yakalarsam dururum.ama buda kasama göre değişir Nisan ayında inanılmaz şansım varsi günlük limit 10 k belirlemiştim 1 hafta öyle gitti 22 k borç ödedim en az 8/10 k dağıttım sonra bittik ama beni doyurdu 😁Ya kardeşim tadında tuzunda bırakmıyoruz ki biraz çekip dinlerdimek gerekiyor aslında ama nevsimize yeniliyoruz hep gelsin hep kazanalım istiyoruz .Geçmiş olsun kardeşim
Süpermiş kardeşim şans hep böyle yanında olsun 🙏Yok ben abartmam günlük limit var onu yakalarsam dururum.ama buda kasama göre değişir Nisan ayında inanılmaz şansım varsi günlük limit 10 k belirlemiştim 1 hafta öyle gitti 22 k borç ödedim en az 8/10 k dağıttım sonra bittik ama beni doyurdu 😁
Sağol toprağımbol şans toprağım hedefe ulaşırsın umarım
Yok be ne gezer ölene kadar uğramaz bidaha öyle sans 😁🤭Süpermiş kardeşim şans hep böyle yanında olsun 🙏
Deme deme öyle bi slotda jackpot patlatırsın sen)Yok be ne gezer ölene kadar uğramaz bidaha öyle sans 😁🤭
O Jack pot patlatma işleri o zamandı işte hergun bişey parlıyordu 😁😁Deme deme öyle bi slotda jackpot patlatırsın sen)