Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling 44erman44 / Kasa 175 Hedef 1K-2 Kişiye 50 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

44erman44

Kayısı Kent
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,608
5,488
113
Valla bana freebet eklenmişti kupon yaparken bakmıştım Brezilya'da ki maçlara alt dedik patladik bu maçların hepsi alt olur Miami hariç o üst olurda chili ve o diğer maç çok sıkıntı.yazdigin gibi gelir umarim
Çok ters gidiyor bugün çokkkk kardeşim,yattığım kuponları göstersem hayret edersin

44erman44

Kayısı Kent
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,608
5,488
113
Çok geçmiş olsun banada dün bı ark sans parası attı baya katladim aonra inanılmaz işler oldu 5 parasız kaldık :( sans gittimi gelmiyor
Ya kardeşim tadında tuzunda bırakmıyoruz ki biraz çekip dinlerdimek gerekiyor aslında ama nevsimize yeniliyoruz hep gelsin hep kazanalım istiyoruz .Geçmiş olsun kardeşim

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,847
47,219
113
Ya kardeşim tadında tuzunda bırakmıyoruz ki biraz çekip dinlerdimek gerekiyor aslında ama nevsimize yeniliyoruz hep gelsin hep kazanalım istiyoruz .Geçmiş olsun kardeşim
Yok ben abartmam günlük limit var onu yakalarsam dururum.ama buda kasama göre değişir Nisan ayında inanılmaz şansım varsi günlük limit 10 k belirlemiştim 1 hafta öyle gitti 22 k borç ödedim en az 8/10 k dağıttım sonra bittik ama beni doyurdu 😁

44erman44

Kayısı Kent
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,608
5,488
113
Yok ben abartmam günlük limit var onu yakalarsam dururum.ama buda kasama göre değişir Nisan ayında inanılmaz şansım varsi günlük limit 10 k belirlemiştim 1 hafta öyle gitti 22 k borç ödedim en az 8/10 k dağıttım sonra bittik ama beni doyurdu 😁
Süpermiş kardeşim şans hep böyle yanında olsun 🙏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...