- 86,852
- 47,219
- 113
Goll wonn kafayla attı kornerden
Aynen çok rahat attiGol be Samudio kornerden iyi yukseldi
Aynen öyle silide eksikler var yoksa yener bence.Ne dedim Paraguay atar Şili top falan oynamiyor gerci Paraguay da oynamiyor da ama Paraguay daha iyi
Zannetmem 1k oldugunu dahaBu arada hedefe ulaştık galiba @44erman44 hatta fazlası bile oldu sanirim
Kasa kasa gittiyse 2 k oldu kasası🤨Zannetmem 1k oldugunu daha
İlk kupon geldi mi ki yattı sanki o 🙄Kasa kasa gittiyse 2 k oldu kasası🤨
Gelmedimi bakayimİlk kupon geldi mi ki yattı sanki o 🙄
Yok gelmedi o ya malesef ☹Gelmedimi bakayim
Aynen yatmış o be.bende sevindim adam 2 k oldu diye.hangisine ne bastı bilmiyozki.ilk kupon işi bozmusYok gelmedi o ya malesef ☹
Bol şans dost getirelim bunu daDostlar hedefe bu kupon bakar zor değil gibi.
bol şasnDostlar hedefe bu kupon bakar zor değil gibi.
Yok be abi ne ulaşması ilk kupon yatmıştı,bu 2 nci kuponu 99tl yaptım 393 verdi.şimdi en son yaptığıma kasayı attım son adımBu arada hedefe ulaştık galiba @44erman44 hatta fazlası bile oldu sanirim
İyi hadi bakalım bol sansYok be abi ne ulaşması ilk kupon yatmıştı,bu 2 nci kuponu 99tl yaptım 393 verdi.şimdi en son yaptığıma kasayı attım son adım
Bol şans dostYok be abi ne ulaşması ilk kupon yatmıştı,bu 2 nci kuponu 99tl yaptım 393 verdi.şimdi en son yaptığıma kasayı attım son adım
Kasada hep 10 kuruş kalıyordu bu sefer 20 kuruş kalmış 😁 bahia zor gol atar bence gol depten gelir hadi bakalım bol sansDostlar hedefe bu kupon bakar zor değil gibi.
Eyvallah dostBol şans dost