Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet -50 Bin TL Zarardayım

Kurtel21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,412
556
113
Ben çok seneler önce çok büyük form yönettik 889 k üye falan net olarak unuttum ama en büyük form du,
Arkadaş vefat etti bıraktk,
Şuan sadece bu form da üyeyim,
Ve herşeyi bıraktım admin vb her herşeyi,
Bu konuda ne form sahibine nede konuyu açana lafım yok olamaz da,
Lakin bence şahsım adına böyle konular olmamalı form da,
Yok 50 bin ZARARIM VAR,
yok arkadaşım dişi kayıp,
Yok inşaat dönemim başlıyor,
Bu benim şahsi görüşüm

malazgirt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
417
194
43
Ben çok seneler önce çok büyük form yönettik 889 k üye falan net olarak unuttum ama en büyük form du,
Arkadaş vefat etti bıraktk,
Şuan sadece bu form da üyeyim,
Ve herşeyi bıraktım admin vb her herşeyi,
Bu konuda ne form sahibine nede konuyu açana lafım yok olamaz da,
Lakin bence şahsım adına böyle konular olmamalı form da,
Yok 50 bin ZARARIM VAR,
yok arkadaşım dişi kayıp,
Yok inşaat dönemim başlıyor,
Bu benim şahsi görüşüm
İsmini yazamadigin bir yerimi yonettin?
Bravo öyleyse

manuelernandes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
530
145
43
Merhaba herkese hayırlı akşamlar bu konuyu dertleşmek için açtım.Bugün sabah elimde İphone 13'üm vardı ve şahsa 5000 tl borcum vardı bende kimseye borçlanmayı sevmiyorum rahat edemiyorum gidip sattım.Borcumu ödedim şahsa 25 bin tl kaldı ve onuda karta yatirdim 25 bin tl vakifbank ek hesap 25 bin tl enpara kredi karti 10 bin tl yapikredi kredi kartim vardi ve 5000 tl 5000 tl ata ata elimde 10 bin tl kaldi ve şuan işsizim ne yapacağımı bilmiyorum iddaayi ve herşeyi sildim iş bakıyorum iş yok piyasada kafam çok bozuk kendime zarar vermekten korkuyorum tavsiyeleriniz nelerdir ?
Kardeş demek ki daha tam bu batağa batmaya başlamamışsın üzülmen bundan dolayı burada kilerin %99 u bu batağın içindeki insanlar,sana tavsiyem bugünü hiç unutma tövbe et Kur'an'a el bas bir daha sakin 1 TL lik dahi oyun oynama! Her şey böyle başlar parça parça atarsın,kaybettikçe yine atarsın parayı bir şekilde bulursun yine atarsın.Ama bir bakmışsın borç batağındasın.Ben 8-9 senemi çöp ettim bu süre zarfında maaşımı hiç elime almadım sürekli borca veya sitelere ödedim 26 yaşına geldim işim var ama bir birikimim yok üstüne 600-700k borcum var bu illeti birakmadigin sürece borca mahkumsun! Dert etme iş bulunur sen kendini bu illetten kurtar.

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,073
2,836
113
Saglam bi siteye gir 10 tane saglam oyundan binerlik satın alma yap sonra yak bi sigara tek tek açmaya başla 50 k verebilir yada vermeyebilir ama paran taş catlasa 4 e falan duser onuda çeker iş bakma parası yaparsın 😁

Malatyali44

Kumarı bıraktım. Kendinize iyi bakın dostlar.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,343
7,906
113
Merhaba herkese hayırlı akşamlar bu konuyu dertleşmek için açtım.Bugün sabah elimde İphone 13'üm vardı ve şahsa 5000 tl borcum vardı bende kimseye borçlanmayı sevmiyorum rahat edemiyorum gidip sattım.Borcumu ödedim şahsa 25 bin tl kaldı ve onuda karta yatirdim 25 bin tl vakifbank ek hesap 25 bin tl enpara kredi karti 10 bin tl yapikredi kredi kartim vardi ve 5000 tl 5000 tl ata ata elimde 10 bin tl kaldi ve şuan işsizim ne yapacağımı bilmiyorum iddaayi ve herşeyi sildim iş bakıyorum iş yok piyasada kafam çok bozuk kendime zarar vermekten korkuyorum tavsiyeleriniz nelerdir ?
Herşey zamanla düzelir de zamanla kötüde olur. Düne kadar param yoktu. Şimdi borcum da yok param da var. Kumar oynuyorsan zamana bırakacaksın herseyi yavaştan gideceksin. İlla bugün hemen kupon yapayım derdine düşersen bir çıkarsın 3 batarsın. Geçmiş olsun. Zamanla geçer bu durumlar. Zorlama biraz zaman geçsin

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,236
881
113
Aklını kullanırsan cok güzel yatırım bonusları var avantajlı olan kalan paranı katlarsın acele etmeden oynayabilirsen iddiayı falan sildim demişsin zaten geri oynıcan öyle pat diye bırakılmıyo bu oyun :D

tekergokhann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
495
163
43
50 bin tl borç mu bu devirde bir de kendime zarar vermeye korkuyorum falan yazmış . en basit bir işe girsen 3 ay da borcu kapatırsın insanların bu kumar yüzünden milyonlarca borcu var biraz mantıklı düşün haline şükret bence

Fafa1625

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
789
264
63
Nerde yasıyorsun bursa da felansan yardımcı olurum

Spyzera

🏅 🏅 🏅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,067
2,101
113
500 bini 1 saatte kaybederim ama bankaya ya da cepten gidecek para olacak. Ama birinden borç aldım ya da birisine ödemem gereken parayı yersem o işte bana fena koyar o iş adamı rezil eder.

Kaybetmek bir hırstır kaybettiğinde kaybettiğin paranın bir önemi kalmaz elinde ne varsa riske etmeye başlarsın.

Yaşın daha çok genç çok daha büyük acılar yaşayıp tecrübe sahibi olacaksın.

Türkiye şartlarında 50 bin 100 bin gerçekten para değil burada her kardeşimiz bin lirasını şanslı bir gününde çok rahat 20 30 yapar sonra da sadece mantıklı promo kovalasa o gözünde büyüttüğü 50 bin liralara çıkmaması imkansız gelir.

Bu oyunu cesur oynayacaksın ama aptal olmayacaksın korkarsan sitelerin ekmeğine yağ sürersin..