- 2,603
- 1,360
- 113
Girdim yok turodeme bılgısı bıle sms le geliyor sevdım sıteyı
Girdim yok turodeme bılgısı bıle sms le geliyor sevdım sıteyı
Yok aga veririm dedin ya oyle espri amacli yazdm beni ilgilendrmez senn kasan kismeyi ilgilendrmez kendin oyna bosver profilde nilgielrn ysziyo tc vs .Nerden katlatacagiz
Aynen konuyu bozmayalım BeylerKonuyu bozmayın develer
Başkan seni görünce rollingdeki son kupon geliyor aklıma moralim bozuldu geneAynen konuyu bozmayalım Beyler
Nereden baktin.mudur bendeniz bank ucretsiz bakdırıyor
benim 1233 cıktı az riskli diyor
Profil niye değiştirdin dost eskisine alışmıştıkBaşkan seni görünce rollingdeki son kupon geliyor aklıma moralim bozuldu gene
RMUSUN HOCAMAbi inşallah çıkar ya sicili bozuk olanlara vercekler mi gerçekten çok merak ediyorum yarın kredi çekebilen olursa burdan yazsın beyler
Profildeki dayı içimi karartti başkan o günden beri kazanamiyorum totem yapıp deistik bakalım ilerleyen günlerde bizi ne bekliyorProfil niye değiştirdin dost eskisine alışmıştık
Hocam güvwnirsen yaz banaBeyler kasada 100 lira var onu katlayana 400 yapana 100 veririm
Af geldi dite biliyorum yani verecekler hocamAbi inşallah çıkar ya sicili bozuk olanlara vercekler mi gerçekten çok merak ediyorum yarın kredi çekebilen olursa burdan yazsın beyler
Gelmedi af arkadaşlar,o işin dış yönü ici de var,yani şöyle devlet bankalara dedi ki kardeşim sen istersen kredi verebilirsin dedi ama benim.icin o kişi hala riskli dedi,önceden devlet onay vermeden banka veremiyordu,şimdi devlet çekildi aradan ama bankaya teminat vermiyor yani tamamen bankanın insiyatifi,ee hal böyle iken onlarda puanı 1900 lüler varken senle benle uğraşır miAf geldi dite biliyorum yani verecekler hocam
ALIRSIN BENCE@bhs son 2 sene sabit sigortam var hala da çalışıyorum maaş 3 bin sicil kötü ama puan düşük
Hacı puanı 1900 olana zaten banka fot bile verirGelmedi af arkadaşlar,o işin dış yönü ici de var,yani şöyle devlet bankalara dedi ki kardeşim sen istersen kredi verebilirsin dedi ama benim.icin o kişi hala riskli dedi,önceden devlet onay vermeden banka veremiyordu,şimdi devlet çekildi aradan ama bankaya teminat vermiyor yani tamamen bankanın insiyatifi,ee hal böyle iken onlarda puanı 1900 lüler varken senle benle uğraşır mi