Torba yasası 46. Madde diyor yürürlüğede girdi hatta bugun 1 1 2 bankaya kağıt bilr gitmişSicil affı bekliyor millet en azından kısıtı bari kaldırsalar halimiz perişan böyle giderse 1 haftayı bile çıkartamayacağım ilahi yaraba kaldı işimiz
Torba yasası 46. Madde diyor yürürlüğede girdi hatta bugun 1 1 2 bankaya kağıt bilr gitmişSicil affı bekliyor millet en azından kısıtı bari kaldırsalar halimiz perişan böyle giderse 1 haftayı bile çıkartamayacağım ilahi yaraba kaldı işimiz
1900 olana bankayı veriyor direk o sabancıdır kocturHacı puanı 1900 olana zaten banka fot bile verir
Yani o da almaz zatenHacı puanı 1900 olana zaten banka fot bile verir
Hocam puanı nerden sorguluyorsunuzHacı puanı 1900 olana zaten banka fot bile verir
Bilmiyorum hacım hiç bakmadımHocam puanı nerden sorguluyorsunuz
Yok kardesim tayip demis sicili kotu olan korono olmaz onlara vermeyin bankalarda mantikli bulmus heralde sicil onemliArkadaşlar sicile bakıldığına emin misiniz ?
Kardeşim demek istediğim bu yardım amaçla veriliyor yani benim banka ile ilişkim kötü ama paraya ihtiyacim var ödemelerim var yani bu duruma göre ben alamıcak mıyımYok kardesim tayip demis sicili kotu olan korono olmaz onlara vermeyin bankalarda mantikli bulmus heralde sicil onemli
Nereye sordun onuArkadaşlar kredi notumi ogreniyim dedim
* Son 1 yıl içerisinde aktif hesabı bulunmayan kişiler için KKB Kredi Notu
hesaplanmamaktadır. Bu ne oluyor yani
Kral 5k kredi çek git 1xbete yatırArkadaşlar heyecan yapmayın sicil affı dediğin şeyi iyi dinleyin ya,kocaman bağırıyorlar sicil affı geldi diye,ama küçük harflerle de sadece esnafa diyorlar iyi.arastirin
Bana 1xbet deme ne dersen de üstad yaKral 5k kredi çek git 1xbete yatır
Ahaha dostum takip ediyordum konunu güldurmek amacli yazdımBana 1xbet deme ne dersen de üstad ya
O kadar gariban varken etrafta bunlar geldi beni fondikledi ya ,inanir misin o çöldeki bedeviler gibi oldumAhaha dostum takip ediyordum konunu güldurmek amacli yazdım
Amann bosver kral giden para olsun . Sagligimiza bisey olmasinO kadar gariban varken etrafta bunlar geldi beni fondikledi ya ,inanir misin o çöldeki bedeviler gibi oldum
Bende senle aayni durumdayim bizzim gibi milyonlar var bu durumda bizim yatarken allaha duadan baska secenek yok. Sukretmek lazim En azindan bizim umutlanacagimiz bi allahimiz var bizin durumda olan ateistler ne yapsin tamamen yanlizlar allah onlarada yardim etsin....Kardeşim demek istediğim bu yardım amaçla veriliyor yani benim banka ile ilişkim kötü ama paraya ihtiyacim var ödemelerim var yani bu duruma göre ben alamıcak mıyım
300 senin gitseydi ole demezdinAmann bosver kral giden para olsun . Sagligimiza bisey olmasin
Bu nasıl bir bakış açısı üstadım yaBende senle aayni durumdayim bizzim gibi milyonlar var bu durumda bizim yatarken allaha duadan baska secenek yok. Sukretmek lazim En azindan bizim umutlanacagimiz bi allahimiz var bizin durumda olan ateistler ne yapsin tamamen yanlizlar allah onlarada yardim etsin....