- 8,093
- 3,668
- 113
Forumda yasak)Ben göndereyim bu arada param ve ya IBAN var yardımcı olursanız sevinirim
Forumda yasak)Ben göndereyim bu arada param ve ya IBAN var yardımcı olursanız sevinirim
La dayi odami geldi.sende ne sans var bugunÇekilişteki 6 kişi DM den payfix versin.
Takip ettim ama bu saatte gelen de listeye dahil olmasinYapılanca
Para istemek ban sebebiBen göndereyim bu arada param ve ya IBAN var yardımcı olursanız sevinirim
Anladım canım sağolsun kazandın ya yeter yine de teşekkürlerForumda yasak)
Forumun kurallarini bilmen gerekTakip ettim ama bu saatte gelen de listeye dahil olmasin
Listede varım diye demistimPara istemek ban sebebi
Saopaul maçıda banko 2 buçuk ust olur kralYapılanca
Dayi onun kaybeden kuponlardan haberi yok 😁😁 ama sende eyi sans var bugun cok iyiydinBir arkadaş (adını yazmadim)..dm den bana mesaj göndermiş çok sevindim Ekli dosyayı görüntüle 407343
Brak be ya.)Adam tıpster oldu
Bol şanslar dostumÇekilişe koyduğum 2090 tl.lik kuponu bekleyen maçı 2.5 üst verdim sandım.
Onun için " 3 kırmızı kart yedi dep o halde ev atmadı.. " vs yazdım.Baktim bakiye 2090 görünce tekrar foruma baktık çekiliş 5 kişi ye özelden dm atanlara gonderdim.2 kişi payfix vermedi.onlara da yazdım dm den..
..neyse kaç kez çekilişe kupon koysak kaybediyor diye üzülürdüm.2000 çekim verdim.kusurati 90 tl ye attım öyle baktım o da tuttu.onla kupon yapar çekiliş yapariz birazdan..bol şanslar.
Çekilişte varsın..Adam tıpster oldu
Kazancın daima olsunÇekilişe koyduğum 2090 tl.lik kuponu bekleyen maçı 2.5 üst verdim sandım.
Onun için " 3 kırmızı kart yedi dep o halde ev atmadı.. " vs yazdım.Baktim bakiye 2090 görünce tekrar foruma baktık çekiliş 5 kişi ye özelden dm atanlara gonderdim.2 kişi payfix vermedi.onlara da yazdım dm den..
..neyse kaç kez çekilişe kupon koysak kaybediyor diye üzülürdüm.2000 çekim verdim.kusurati 90 tl ye attım öyle baktım o da tuttu.onla kupon yapar çekiliş yapariz birazdan..bol şanslar.
Ne cekılısı anlamadımÇekilişte varsın..
2 0 olduSaopaul maçıda banko 2 buçuk ust olur kral