- 11,952
- 12,093
- 113
Secmece zaten takma fazla ben aylardir cikmiyorum neden acaba yersennİsmimi değiştirdiğim den beri çekiliş bana vurmuyor hamsilipasta sevmiyorlar galiba 🤣
Secmece zaten takma fazla ben aylardir cikmiyorum neden acaba yersennİsmimi değiştirdiğim den beri çekiliş bana vurmuyor hamsilipasta sevmiyorlar galiba 🤣
Ona bisey diyemem ama yapmazlar benceSecmece zaten takma fazla ben aylardir cikmiyorum neden acaba yersenn
Kanka kontenjan yer açılırsa haber et dm atayımLütfen sadece çekişte kazanlar payfix atsın.. bunun dışındaki mesajlara cevap vermeyeceğim zamanımı alıyor.
Kim yazmıssa ver gitsin dayıBu çekilişte kalanlardan 1 kişi payfix yok henüz dm den..gelen dm mesaj 20 oldu .ilginç dünya..Ekli dosyayı görüntüle 407346
Yönetime bildir @Shellac çeker fişiniBu çekilişte kalanlardan 1 kişi payfix yok henüz dm den..gelen dm mesaj 20 oldu .ilginç dünya..Ekli dosyayı görüntüle 407346
Ahmo uyumustur kesin odurBu çekilişte kalanlardan 1 kişi payfix yok henüz dm den..gelen dm mesaj 20 oldu .ilginç dünya..Ekli dosyayı görüntüle 407346
Dayi maniden bahsediyorsun ilginc dunya diyorsun millet birbirini kemiricek az kalmis neyine sasirdin 😀Bu çekilişte kalanlardan 1 kişi payfix yok henüz dm den..gelen dm mesaj 20 oldu .ilginç dünya..Ekli dosyayı görüntüle 407346
Yonetıme bıldır banlansınBu çekilişte kalanlardan 1 kişi payfix yok henüz dm den..gelen dm mesaj 20 oldu .ilginç dünya..Ekli dosyayı görüntüle 407346
Şans olmasa benim takip ettiğim kuponun gelmezdiŞans olsa bu gelirdiEkli dosyayı görüntüle 407351Ekli dosyayı görüntüle 407352
Kimse takip etmedi ki uyuyorlardir onlar biz goller gelsin diye kıçımı yırttımİlk çekilişte: @kumarator payfix gelmedi.
Bu çekilişte son 4 kişi gelmedi
O kdrda olcak dayi gelenler yeter sanaŞans olsa bu gelirdiEkli dosyayı görüntüle 407351Ekli dosyayı görüntüle 407352
Kızın yanına senmi gitçektin gönlün temiz bak sana çıkmışYönetime bildir @Shellac çeker fişini
haydi bol şansÇekilişe koyduğum 2090 tl.lik kuponu bekleyen maçı 2.5 üst verdim sandım.
Onun için " 3 kırmızı kart yedi dep o halde ev atmadı.. " vs yazdım.Baktim bakiye 2090 görünce tekrar foruma baktık çekiliş 5 kişi ye özelden dm atanlara gonderdim.2 kişi payfix vermedi.onlara da yazdım dm den..
..neyse kaç kez çekilişe kupon koysak kaybediyor diye üzülürdüm.2000 çekim verdim.kusurati 90 tl ye attım öyle baktım o da tuttu.onla kupon yapar çekiliş yapariz birazdan..bol şanslar.